Pengantara - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 31, 2013

Pengantara



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

cerita mengenai 3 Islam bersaudara
A refers tu aku
B refers to dia
lastly, watak si Pengantara

betapa seksanya ada si Pengantara
betapa seksa bila pengantara ada,
ye dialah si Pengantara muda
yang ada antara aku dan dia

betapa seksanya bila ada si Pengantara
Pengantara baik dengan A dan B kedua-dua
A dengan B pula lama sudah komunikasi tiada
komunikasi lama kalau boleh hendak dilupa

betapa seksanya bila ada si Pengantara
katanya A dan B mogok suara
hubungan utuh sudah ditakdirkan pengakhirannya
walaupun tak lama, tetap terasa

betapa seksanya bila ada si Pengantara
A dan B di friend list Pengantara keduanya
Pengantara post status, B terus menyapa
A pun nak comment juga, macam mana?

betapa seksanya ada si Pengantara
News feed keluar nama B sepanjang masa
yelah mereka kawan baik katanya
tahu tak betapa A menderita?

semua yang jadi buat A terasa teraniaya
semuanya sangat membantut proses melupa
aku ni sampai bila agaknya ye?
habis nak buat macam mana?


No comments:

Post a Comment