penghargaanku buatmu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 30, 2013

penghargaanku buatmu


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

semalam sangat menghappykan bila pv aku 500 before 6pm padahal sebelum ni aku target sehari aku akan dapat 500 pukul 12 tengah malam. kira dua kali ganda daripada aim. puas hati. happy sesangat bila ada antara korang yang tak jemu-jemu menjengah blog picisanku ni. sob3. i am so much touched you know. how come you become so important readers?? you are so much appreciated folks. nanti aku bagitahu cara baru promote blog yang aku apply. wait ok. :'D

sesapa yang follow blog aku, mesti tahu yang aku bercadang nak buat simple giveaway for all my readers. sementara aku ada masa selama 3 minggu cuti ni, jemu juga kalau update je without aim. so, bila adanya HAPPY HOLIDAY GIVEAWAY ni, aku ada satu fokus iaitu menguruskan giveaway ni. ingat tak aku ada bagitahu kat ENTRY INI dulu. rasanya aku tak boleh tunggu dah hadiah itu untuk korang semua. walaupun memang sangatlah lumayan. seriously, ralat jugak but time is running out. aku cuti 3 minggu je. i have to start early and fully use these coming two weeks

korang tak perlu terkejut bila tetiba keluar senarai sponsor ini, padahal aku tak de buat entry mencari sponsor. sorry. aku tak buat entry mencari sponsor sebab aku tak nak ramai sangat sponsor. aku tahu pembaca aku ni memang baik hati semua. aku nak sikit je sebab i know the feeling when aku kena banyak sesangat blog and like memacam. so, aku cari ikut facebook je. aku terpaksa tolak few sponsors yang nak bagi discount voucher. rasa macam tak perlu bila terpaksa menyebabkan pemenang nanti terpaksa membeli pula (walaupun dengan potongan).

entry ni kira entry promo untuk korang join my on-the-way giveaway. really hope to get hot response from you guys!!! dont forget to join k. pinky promise? good. ok lah. till next entry,,

xoxo


6 comments:

  1. alololo klo bgtau nak ja..hakhak..erm hery pn dh jauh mnggalkan blog..hahaha....

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy sila active balik hery, this is an order ok.

    ReplyDelete
  3. he he he...PV...antara salah satu yang kakak mula monitor sekarang ni...

    ReplyDelete
  4. ooh tgh cuti ye...selamat bercuti ye muja... :)

    ReplyDelete