Segmen Menang Blouse Tribal!' - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 18, 2013

Segmen Menang Blouse Tribal!'

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

sejak ada fesyen tribal ni seriously aku rasa tertarik
pattern zig zag yang semuanya nampak menarik
hati aku ni rasa macam ditarik-tarik
fesyen tribal memang ada daya penarik

so, aku tulis la entry ni walaupun dalam musim minggu belajar
macam tak sedar diri yang aku ni still bergelar pelajar
seriously aku rasa macam seorang yang kurang ajar
macam mana la pelajar keras kepala macam aku nak diajar

sape nak join tu CLICK SINI k. chow.



No comments:

Post a Comment