Senarai Sponsor Happy Holiday Giveaway by Nurmujahidah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 29, 2013

Senarai Sponsor Happy Holiday Giveaway by Nurmujahidah


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

entry ini khas untuk aku menyatakan penghargaan aku bagi para sponsor yang dah sudi untuk sponsor Happy Holiday Giveaway yakni giveaway kedua yang aku organise untuk blog ini. thank you so much for your support and kindness. you are so much appreciated. dont stop supporting me please. :D

entry ni akan diupdate jika aku dapat lagi hadiah yang sesuai. kalau ada yang nak tambah apa la salahnya kan but only accepted until the day the giveaway entry is published. selepas itu, pencarian sponsor dihentikan. nantikan entry giveaway yang rasmi before this Saturday k. GOD knows when.

FOLLOW BLOG
  1. Nurmujahidah
  2. Niena Sofea
  3. Sheda Ucu
  4. Dunia Farisya
  5. Cheek Eyka
  6. Daily Dress
  7. Nazlyizan
  8. Putera Remaja (tak wajib follow)
  9. Jiwa Rosak (tak perlu follow)

LIKE AND FOLLOW FACEBOOK

1.


2.


3.


4,


5.



6.


7.

8.

9.


SHARE DI FACEBOOK, SET TO PUBLIC
Gambar Ini

betul-betul berharap giveaway ini mendapat sambutan menggalakkan sebab aku betul-betul put my full effort into. hope you all support. pinky promise dear? :D
harap maklum. :D

12 comments: