si dia comel yang sudi :) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 26, 2013

si dia comel yang sudi :)


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari ni ada lagi perubahan kat blog aku. no, bukan perubahan dari segi design, aku dah suka blog aku yang begini, header je berwarna sikit. background putih melambangkan kesucian walaupun pemiliknya boleh hilang kalau dok dalam kalangan arang-arang. :)

blog aku sudah berubah dengan adanya QR CODE seorang blogger comel tersangat yang menggantikan QR CODE blog aku. blogger ni sangatlah suka mengelike segala jenis status, segala macam comment yang ada di facebook aku. hehe. opps,, korang dah dapat tangkap sape ek? kalau korang baca ENTRI INI tadi mesti dah tahu sape. hehe

this entry is specially dedicated to her, THE CUTE BLOGGER yang dah sudi dengan rela hatinya bertukar QR CODE dengan aku yang picisan dan sangat tak famous ni. follower blog beliau dah 3k ++ blog aku pulak, adess. malu nak mention. huhu. so, memang aku ni jauh ketinggalan kat belakang la but still beliau sudi bertukar QR CODE dengan aku. seriously;

I AM SO VERY TOUCHED!!! :D

nak tahu sape? CLICK HERE or you can scan her QR CODE below

QRCode
tq again!! so much!!! xoxo


4 comments:

  1. eeeee comel ke dia tu.. hahahahahah nak tengok juga la.. XD

    ReplyDelete
  2. @✿AINAA ROSEBERRY✿ tersangat la comelnya tu,, huhu,, sila sila,,

    ReplyDelete
  3. @baby comel terima kasih,, jom tukar-tukar jugak QR CODE kalau awak pun sudi,, hahaha

    ReplyDelete