2 benda KPOPERS kena tahu tentang G-Dragon - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, June 03, 2013

2 benda KPOPERS kena tahu tentang G-Dragon

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

before i write more and more about G-DRAGON ni, i just want to stress that i am not one of K-POPERS tapi muja suka tengok korean drama macam The Moon that Embraces The Sun and Gumiho. Perghhh.. dua cerita ni memang boleh buat muja menangis dengan penuh ketidaktentuan hala. terutama yang the moon tu. sampai teresak-esak kot. memang hebat lakonan budak sorang tu.

however, it is not about actors and actresses yang muja nak cerita hari ini but it is all about G-DRAGON. siapa G-DRAGON ni sebenarnya??? adusss... seriously muja tak tahu but i know many of you know him kan, or should i say them? is G-DRAGON a person or a group? G-DRAGON ni laki ke perempuan? ke dia,,, ok, sila isi tempat kosong sebab nanti kalau peminat Kpop baca entry ni, mengamuk pulak. hehe.


then bila muja google jumpa la gambar ni. perghhh,, hensem.. nama manusia rupanya.. script writer rupanya,,, ahli big bang rupanya,,, ke salah? err,,, tak tahu,,, lalalala.... yang muja tahu, korang ada peluang nak dapat dua benda yang very interesting about G-DRAGON

  • click sini --) peluang bertemu G-DRAGON di Malaysia
  • click sini --) peluang mendapatkan tiket ke konsert G-DRAGON berharga RM976

tu jela yang muja nak kongsikan hari ni. xoxo.

ps- sebenarnya, G-GRAGON itu seorang lelaki hensem. sekian terima kasih.


2 comments:

  1. OMG IT GD!! HAHA TIKET MHL SGT TP XKISAH, U TUBE KN AD..

    IM PORT OF V.I.P-BIGBANG FNCLUB! ^^

    ReplyDelete
  2. err,,,,, muja tak kenal,, haha,, tak reti juga bab mendownload,, kih3

    ReplyDelete