Curiosity - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 07, 2013

Curiosity


ASSALAAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH

Biasanya dalam hidup ni, banyak je time yang muja mudah percaya dengan sesuatu sebab muja ni boleh dikatakan lurus bendul gak. Sedih kan? Sebab tu kengkawan suka kenakan muja. Benda yang dah confirm2 salah pun pernah muja percaya, tapi biasanya kejap jela. Bila muja fikir balik dalam 5 minit lepas tu, muja rational balik.

However, it is not so good bila muja rasa curious. Muja akan rasa sangat tak senang hati. Bak kata orang tak senang duduk. Resah dan gelisah kurasa. Haaa.. Lebih kurang macam tu. Selagi muja tak rasa sendiri, tak experience sendiri, tak tengok dengan mata kepala sendiri benda yang buat muja curious tu, curiousity pun mulalah melebarkan sayap dengan seluas-luasnya.  Banyak benda yang buat muja curious sekarang. Antara yang muja boleh fikirkan sekarang ni 
  • Betul ke AssignJobs tu bukan scam? Kalau mengikut en titan memang betul dah. Dia pun dah dapat earning melalui Maybank2U. However, muja still curious selagi muja tak experience sendiri. So, i am working hard to earn $30 so that i can cash out. So, kalau ada yang tak join lagi, sila join SINI so that cepat sikit muja uncover the truth tu k.
  • Betul ke cinta hati jantung muja time sekolah menengah dulu tak pernah ada even secubit perasaan yang sama untuk muja? Everything yang we shared dah bertahun berlalu but until now i am still curious about this. Kadang-kadang rasa juga nak tanya tapi nanti dia cakap muja apa pulak kan, masih suka kat dia lak. I am so much curious.
  • Betul ke tshirt yang muja dapat masa Form 4 bukak Kak S yang bagi? Betul ke dia yang bagi? Sampai sekarang tak dapat jawapan walaupun banyak bukti menyatakan dia yang bagi. Dia yang betulkan gambar pada baju tu bukan gitar, tapi violin. Dah kenapa bila ditanya tidak diakui? hhhhuuuhhhh. I am so much curious.
Banyak lagi yang buat muja curious sebenarnya tapi nampaknya masa sangat mencemburui kita. Setakat ni dululah. I have to pen off now. Love yaaaa.. xoxo



3 comments: