dapat $17.20 dalam 2 hari dengan AssignJOBS!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 06, 2013

dapat $17.20 dalam 2 hari dengan AssignJOBS!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

ok. di saat muja tulis entry ni, earning muja dah $6.20 dengan 11 referrals which means i have earned a total of $17.20. tinggal $12.80 je lagi untuk muja dibenarkan cashout. Tapi muja nak tunggu sampai habis cuti ni baru nak cashout kot. hee :D


gambar yang muja print screen ni sebelum satu lagi job yang dia kasi tu accepted. sebab lepas kita hantar, dia ada proses review dulu. tengok kita buat betul-betul ke tak. senang je dia punya tugasan.

LIKE PAGE
SHARE STATUS
SUBSCRIBE YOU TUBE

everything yang kita dah selalu buat.. apa la yang susah sangatkan??
then, print screen, upload gambar kat imageshack, paste url kat tempat disediakn and submit. senang amat!! :D

click gambar ni and register k :D

camtu je. senang yang teramat sangat. one thing yang you must do is selalukan refresh page assignjobs tu sebab jobs yang ada tu available kejap je. biasanya 3 minit then puff dia pun hilang. salu la refresh time ada masa terluang.

so, what are you waiting for???? CLICK HERE and register :D


14 comments:

  1. mcm best je.. akak nk join gak la... hihii

    ReplyDelete
  2. muja, nanti dah leh cashout, muja try la cashout.. br kita tau samada ia betoi or x...

    kalu betoi, nanti muja leh wat toturial cara cashout plak :-)

    ReplyDelete
  3. fendy baru $3.50 baru nak kerja semula...xsempat td..skrg nak aktif la...mesti boleh jana duit..muja nt dah cashout buat la entri cepat2...supaya makin ramai yg join

    ReplyDelete
  4. cik akak dah dapat satu job lah dear...hihi....baru selesai satu :)

    ReplyDelete
  5. @Fendy 2 hari lagi kot,, insya ALLAH,, doakan muja ye :D

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN insya ALLAH kalau mmg muja cashout nanti k,, tapi en titan memang dah cash out dah pun :D

    ReplyDelete
  7. wah, sy dua hari bru $9.60. hebat sis. hehe

    ReplyDelete
  8. Waaaa cepatnya earning muja naik, bestnya!

    ReplyDelete
  9. sana sini semua cerita tentang assignjobs. heee..

    ReplyDelete