Gara-gara mereka pengomen tegar - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, June 05, 2013

Gara-gara mereka pengomen tegar


Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh

Kemain lewat muja tidur hari ni gara-gara pengomen tegar yang dah menghilangkan rasa mengantuk dengan hebatnya. haisyyy. Disebabkan korang tau muja lewat tidur malam ni. Kenapa la mengomen ngan korang ni sangat addictive sekali? biasanya wall blogger ini la yang salu jadi mangsa selaku pemilik wall terpanas seantero dunia

Blogger ini pula datang membawa topik-topik menarik untuk diperkata. Antaranya gosip muja dengan blogger ini. Adussla. Maka, selaku perempuan Melayu terakhir yang terpemalu abad ini, muja iakan aje. Ye, dialah yang saya suka. Takpe, yang penting kami tahu hal yang sebenarnya. Kih2. Janganlah pulak korang doakan jadi pulak antara kami berdua. Errkkk.. muja ngan dia?? omeiii,, dia tahu muja suka sape yang sebenarnya. Hehehehe :P

Berkenalan dengan kalian sangat bermakna. Mengisi kekosongan dalam jiwa walaupun kenal hanya di alam maya. Manalah tahu esok luas kot-kot jumpa. Janji ye jangan buat-buat tak kenal pula. Nanti terkecewa jiwa dah lara. Muja sayang anda semua!!! :D

Good night all!!! xoxo


10 comments:

  1. Salam ziarah, blog yang simple tapi sweet. Sejuk mata nak membacanya :)

    ReplyDelete
  2. waaaaa... nak singgah lah blog tue.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya... ramai kengkawan kan...

    ReplyDelete
  4. hahaha ena nampak gamba muja kat wechat.. jeng jeng jeng... siapakah?? adik ke?? XD...

    atoiiiii, cramp dah jari jemari cek.. huaaaaaaaa.. xpe2, mlm t ada lg satu stock.. XD

    ReplyDelete
  5. hahahaha...gelak tawa melayan korang kan

    ReplyDelete