Instagram Fatin Liyana - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, June 11, 2013

Instagram Fatin Liyana

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

setelah sekian lama Muja menunggu, akhirnya Doktor Blogger Fatin Liyana mengupdate juga blognya few hours ago semata-mata untuk memperkenalkan kita dengan Instagramnya. Akhirnya, Fatin Liyana comel ni ada gak Instagram untuk Muja follow. Kih3.

Then Muja cepat-cepat buka Instagram Muja untuk follow. Bila taip @fatinliyanaasri, tetiba keluar dua profile. Satu Fatin Liyana, satu lagi, Fatinliyanaasri2. Muja pun follow jela dua-dua. Mulanya rasa tak kisah. Lepas tu, bila Muja nak tinggal comment Muja terbaca benda kat bawah ni


Then only I know yang profile satu lagi tu fake profile. Cepat-cepat muja unfollow. Mungkinkah mempunyai fake profile itu tanda seseorang itu famous? So patut ke seseorang berbangga bila ada fake profile? Bila korang baca ayat Fatin Liyana kat atas tu, korang rasa Fatin Liyana tengah marah ke bangga ke bahagia ke?

INI ADALAH FAKE PROFILE!!!

Muja tak faham la dengan manusia jenis tak berapa nak tahu malu guna nama orang lain untuk tarik followers and friends di alam maya. Mungkinkah mereka ini sangat giler glamour? Mungkinkah mereka sangap followers? Mungkinkah mereka memang jenis tak tahu malu sejak azali? Banyak lagi kemungkinan yang muja tak dapat nak pastikan sampai sekarang. Yang pasti, muja harap mereka berubah. Yang lagi pelik, bukan setakat orang famous macam Fatin Liyana je ada fake profile, banyak fake profile menggunakan gambar-gambar yang dicilok merata-riti. Ada sorang kawan muja pun ada fake profile. Mungkin dia hensem di mata impostor tersebut =.=

Instagram baru Fatin Liyana dan suami - https://www.instagram.com/dr.afl/

Kalau setakat fan page guna nama artis tapi mereka mengakui page tu diuruskan oleh orang lain tak de la rasa nak muntah sangat. Mungkin mereka sekadar peminat yang berusaha untuk memberi sumbangan kepada populariti artis kesayangan mereka. Muja juga salu nampak fan page sebegini meletakkan display picture artis tersebut memakai tudung. So, mungkin ini salah satu cara untuk para peminat menonjolkan hasrat mereka supaya artis yang mereka sukai memakai tudung dan berubah ke arah kebaikan. Hal ini memang muja langsung tak kisah. Confirm.

That's ALL. XOXO :D

1 comment:

  1. oh mcm tu citer nya..biasalah tu bila dah dikenali mcm2 hal xmustahil akn blaku :)

    ReplyDelete