Kalendar 2013 from blogger kacak itu :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 07, 2013

Kalendar 2013 from blogger kacak itu :D


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

Muja tengah tengok tivi time Huda datang tanya Muja

'Bukak dah ke benda ni?' 
sambil hulur satu sampul putih yang terang dah nyata telah dirabak terlebih dulu.

Oh, abahku memang bertindak sebagai security guard di rumah ini. Sakit pulak hati ni tapi it is for our own safety.. Kot. Then bila bukak terpancarlah Kalendar 2013 yang tertempek wajah blogger ini padanya.. Oh, hensem rupanya dia :D


Thank you sangat pada Hairy sebab dah sudi bagi kalendar ini untuk muja dan huda walaupun dah bulan Jun 2013 baru sampai Kalendar 2013. Muja dah lupa menang giveaway apa or apa penyebab muja dapat benda ni but still thank you and nak tanya ni...

APA MASALAH DENGAN POS MALAYSIA NI??? 

Bila panas mula terasa. Hasutan setan berjela-jela, mulala Muja rasa nak mengamuk sejuta rasa. Ok, tengok gambar blogger hensem ni 3 saat

1... 2... 3....

 terus sejuk balik. Kih3. xoxo


8 comments:

  1. Waaa, lambatnya sampaii. V pn ada join and last yr dah dia announce pmenang. Heyy, lmbt sgt dah tu. o.O

    ReplyDelete
  2. hahahaha.....cantik kalender....bagi cik akak juga..:)

    ReplyDelete
  3. isk3.. takpe.. boleh guna untuk setengah tahun lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. @Vee Lea sakit hati ni tak leh nak kata dah tau,, sob4

    ReplyDelete
  5. hahah malu sekjap ngn entry ni..bru smpai?ayoooo dari bulan 1 aritu lah muja..semua org dh dpt tau..hahaha...

    ReplyDelete
  6. mak aih dh bulan 6 baru sampai..xpe..buat perhiasan sebb ade gmbr si kacak tu..hahaa

    ReplyDelete