kisah search keywords lawak. hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 06, 2013

kisah search keywords lawak. hehe


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 

Bila check search keywords blog muja hari ni, memang lawak amat. Ha darab 3 terkeluar daripada mulut muja. HA HA HA. OK dah. Ada ke patut benda ni yang dicari di blog muja. Macam tak de benda lain la pulak. Hello, i am so sorry that you can't find what you are looking for in my blog. Anyway, tak pe. As long as ia menyumbang kepada kenaikan pageview, muja maafkan pencari keywords lawak cenggini k. Aduhai.


Memang blog muja jual ikan-ikan segar dari Kelantan pun, nak beli ke? Yang nyatanya, muja bukan penggemar ikan. Makan pun dikala terpaksa. Malas nak masak dan makanan memang tak de benda lain dah. Haaa,, baru muja makan ikan.

Memang kat blog ni la segala kerabat blackberry yang hilang berkumpul mencipta komunitinya. Kalau kat blog ni boleh menjumpakan blackberry, confirm muja dah berenti blogging and kumpul segala blackberry tu untuk dijual. Fuuuhh!!! Kaya!!! :D

sekian. wassalaam. selesai sudah entry di dinihari. :D xoxo


4 comments:

  1. wahh unik .... :) nak cari mcm2 di sini :)

    ReplyDelete
  2. muja dah bole buat part time as peraih ikan. bole export import ikan segar kelantan. hehe.

    ReplyDelete