Menjadi Sponsor Contest SEO Melayu Boleh di blog BeritaKaki - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 14, 2013

Menjadi Sponsor Contest SEO Melayu Boleh di blog BeritaKaki


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

Kalau sebelum ni Muja ada tulis ENTRY MELAYU BOLEH INI sebab berhajat untuk join Contest SEO Melayu Boleh, tup tup terbuka pulak hati ni untuk jadi sponsor. Itulah yang dikatakan, manusia hanya mampu merancang, Allah yang menentukan. Barang yang Muja sponsor, macam biasalah HAND SLEEVES yang Muja jual dengan harapan makin banyakla para wanita yang akan mengetahui tentang kewujudan hand sleeves berbanding dengan hand socks.

Nak jadi sponsor bagi Contest SEO Melayu Boleh di blog BeritaKaki ni tidaklah sesenang menawarkan sponsorship di blog lain. Muja sebenarnya dah baca dalam entry FAQ yang hanya wang tunai diterima tapi dah tertulis kalau pandai pujuk maybe barangan pun akan diterima. So, muja mencuba nasib dengan penuh kecekalan di dada dan jiwa. Tak caye? Cer baca print screen kat bawah ni.


Susah gak kan? Bukan main lagi ayat Muja meyakinkan penganjur Contest SEO Melayu Boleh untuk menerima Muja menjadi sponsor kan? Siap bagi link ENTRY INI untuk meyakinkan penganjur yang juga tidak suka dengan keketatan hand socks. Tak cukup ngan tempat comment tahu, Muja juga ada email untuk sponsorship ni. Takut gak sebab Muja just blogger picisan je. BeritaKaki lak blog yang memang dah hot. Nak ke penganjur terima? Alhamdulillah. Akhirnya, penganjur bersetuju jugak. Perghhh.. Ada bakat memujuk juga Muja ni sebenarnya ye? Kih3

Muja memang bersungguh-sungguh untuk jadi sponsor bagi Contest SEO ini sebab:
  • blog Muja akan menerima backlink seumur hidup dari blog Kakiberita katanya. Backlinks sangat penting bagi bloggers kan?
  • Muja nak memperkenalkan Tshirt hand sleeves di mata dunia menggantikan hand socks yang ketat. Hand sleeves lebih bertujuan untuk dijahit pada lengan baju lengan pendek.
  • nak sertai usaha mengkebelakangkan entry-entry lucah di google first page dengan keyword Melayu Boleh. Cer korang taip Melayu Boleh. Dah tahu kenapa? OK GOOD.
  • Muja nak terlibat untuk mengangkat kembali darjat frasa Melayu Boleh. Can you imagine orang luar negara search Melayu Boleh, keluar entry-entry yang tak sepatutnya?
Sebab Muja dah jadi sponsor dan sudah diharamkan sama sekali untuk join contest ini, maka dengan penuh dictatorshipnya, Muja menyeru semua pembaca blog Muja untuk sertai contest seo ini. Jangan takut sebab SEO ni lebih kepada luck sebenarnya. Entry Muja untuk contest seo kat blog 3 dalam 1 pun pernah jadi first search dulu tau padahal tak buat apa-apa teknik ajaib pun. Cuma tak leh nak teruskan sebab masa tu domain baru bertukar, ada problem sikit, entry tu terus menjunam tak tahu dok kat mana. See? SEO ni dunia yang penuh misteri. So, sila jangan lepaskan peluang untuk melibatkan diri dalam dunia SEO supaya blogging world kita jadi lebih bermakna.

Sesape yang nak join sila CLICK HERE and do your best in writing. Mana tahu korang boleh dapat hadiah daripada Muja ke :D




12 comments:

  1. terasa juga nak tahu kesan nya nanti keatas blog..moga berjaya meningkatkan trafik.

    ReplyDelete
  2. dah buat entry tp tak submit lg... ralat dgn google tak index2 pon lagi... byk sgt keyword tu... tp entry muja dah index... good

    ReplyDelete
  3. wahh wahhh makin retis la nanti muja jdi sponsor ni.. peeewwwiiittt!

    ReplyDelete
  4. Bila dah jadi penaja, pastinya tak boleh join contest. Baguslah dah jadi penaja, pasti dapat banyak backlink. Buat entri pun hanya untuk menyokongkan. Semoga entri sokongan Nur tu boleh berada di kedudukan terbaik jugak.

    ReplyDelete
  5. semoga selepas ini akan ada lagi contest SEO macam ini..untuk meningkatkan tekni seo blogger Melayu..terima kasih kepada penaja...he3

    ReplyDelete