offer by assignjobs - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, June 02, 2013

offer by assignjobs

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

dapat tawaran baru lagi daripada assignjobs dot com. ada sesapa yang tahu tak pasal ni. rasa macam nak join tapi yang dah sedia ada pun tak terurus, tak ter active. however, kalau benda ni lagi best apa salahnya kan. heee. kalau ada yang dapat and tahu pasal ni bagitahu muja k :D


muja rasa benda ni macam jobdirumah gak kot tapi sebab muja tak register lagi, muja pun tak tahu lagi la. 


10 comments:

  1. wahh muja... join jgn tak join! hehehe

    ReplyDelete
  2. Mana tau rezeki muja kat situ, try la :)

    ReplyDelete
  3. @Fendy macam jobdirumah je kot,, tak tahu la,, heee

    ReplyDelete
  4. @Nadia Johari tak salah tapi kemalsn tebal sangat,, hehe

    ReplyDelete
  5. boleh percayake assignjob ni? Umm....masih belum berani nak register

    ReplyDelete
  6. @eyriqazz tak tahu la,,, maybe boleh maybe tak boleh,, sebab page dia pelik,, link fb direct kat web dia,, link twitter pun ke web,, pelik,, haha

    ReplyDelete