Oh cikgu ahmad faizal earn cent. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, June 02, 2013

Oh cikgu ahmad faizal earn cent.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

sebagai blogger picisan yang sangat picisan macam aku ni
aku mengambil masa yang lama untuk join perkara sebegini
keberasaan rendah diri dan kecik dalam dunia blogging ini
tersangat sangat berjayanya menyelubungi

contest review tak terkalah Contest Review Tak Terkalah.
click la banner to join. tinggal sehari je lagi. kih4

sejujurnya nak review lebih-lebih diri ini tak reti
sekadar menceritakan bagaimana dirimu kukenali
dah banyak kali sebenarnya link blogmu kutemui
giveaway kat ohcikgu.com dulu pernah kujoinkan diri

Lelaki kacak yang Ego. Ego itu penting. Sebab tanpa EGO, dia bukan lelaki sejati. Hanya lelaki sejati, menjadi idaman gadis-gadis comel.
(description blogmu buat menggelegak hati ini. grrr... )

then link blogmu mula melingkar di blog-blog masa kini
gara-gara SBDDB 2013 yang diadakan baru-baru ini
yelah, kan kamu dah jadi salah sorang panel di sini
teringat gambar kamu di atas pentas tertempek merata riti

hari tu aku ada nampak post kamu aku dah lupa di mana
kamu ada sharekan 10 affiliates yang kamu percaya
adalah jugak beberapa ketul yang aku daftar and join saje-saje
terima kasih kerana bagi tips-tips berguna bagi para blogger

satu blog ni pun aku dah letih aku nak uruskan seriously
tapi kamu boleh lak uruskan tiga buah blog sekali
macam mana la boleh hebat sampai macam ni
adakah gara-gara cendol banting or tongkat ali???

nah link 3 link blog
http://ahmadfaizal.com/ -
mungkin inilah personal blog kamu

http://earncent.com/blog/ -
mungkin inilah blog pendapatan utamamu

http://ohcikgu.com/ -
ye, inilah duniaku, dunia seorang guru

setakat ni jela kot entry picisan daripada blogger picisan ini. harap ukhuwah antara blogger bakal lebih erat :D



8 comments: