Si Dia Yang Faham Aku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, June 30, 2013

Si Dia Yang Faham Aku


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Semalm Muja ada tanya perbezaan antara dua mata and I feel like Muja dah jumpa orang yang telah mengomen entry itu dengan sepenuh jiwa. Muja rasa touched sangat baca komen ini. Seolah-olah dia boleh baca apa yang Muja rasa melalui mata Muja itu. Padahal baru masuk blog Muja and terus follow katanya. Sob3. Seriously, terharu sesangat. Thank you so much and a very big congratulations for you yang dah sentuh hati Muja yang mudah tersentuh ni. :D


komen pemilik kepada blog --)) http://yslgalz213.blogspot.com/ (sila jenguk! mandatori!)

So, apa pendapat korang dengan komen di atas ni? Best kan? Rasa macan ada orang geletek hati peparu dah limpa kan? Rasa macam meremang bulu roma? Tak ek? Ok, Muja jela rasa cenggitu. Grr. Bagi can sikit boleh? Wekk. Pandai blogger ni bermain dengan kata-kata. Muja tak pandai sangat. Pandai baca jela. Tau-tau je dia gambar mata pertama tu mata yang tengah menangis kan? Memang seorang Muja ni manusia yang tersangat sensitif and seems like pengomen ni memang tahu feeling Muja semasa mata Muja ni diambil gambarkan? Errk. Tak de dalam kamus ek? -.-'


Teka sape? Hee. Blogger yang dah jadi pengomen pilihan Muja ni nama dia Syarifah Nornazrah Al Yahya. Perrgghh. Panjang bebenor nama dia. Ada Syarifah lagi tau. Kelas gittew. Manis je orangnya bertudung labuh. Entry-entry di blog Naz pun best. Muja suka tengok gambar yang ditempek di setiap entry di blog Naz. Cantik. Pandai Naz mengedit. Kata-kata pada gambar tu pun nampak bermakna. Ada jiwa. Perasaan merata-rata. Melimpah ruah nampaknya. Ni mesti golongan yang suka berphotography ni kan?

Thank you sesangat buat semua yang dah sudi mengomen entry tu. Korang memang best!!! Muahhhxxx!!! :D

Pengomen hot yang lain:

http://www.mizisempoi.com/
http://keymekeymoo.blogspot.com/
http://tasnemnem.blogspot.com/
http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/
http://babyaimacomel.blogspot.com/
http://www.silenceblogz.com/
http://www.menulismenconteng.my/



15 comments:

  1. tahniah kepada pengomen tepat

    ReplyDelete
  2. si dia memahami.. jgn susah2 hati muja

    ReplyDelete
  3. errkk, tak sangka plak naz terpilih. huhu. apapun, mmg mengundang 1001 kisah di sebalik pandangan mata tu :)

    ReplyDelete
  4. @baby comel semua orang sebenarnya faham muja,, cuma naz tahu cara nak tuliskan balik,, :)

    ReplyDelete
  5. @syuk shusuke tak de la pertandingan,, saje nak bagi review free je,, hee

    ReplyDelete
  6. MEMANG AYAT DIA MENKJUBKAN...MESTI DIA PAHAM SITUASI MUJA..

    ReplyDelete
  7. Nak jugak komen gamba mata muja .. hehe

    ReplyDelete