Tepati Janji Dengan Tekong dari Amanz.my - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 21, 2013

Tepati Janji Dengan Tekong dari Amanz.my

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Few days ago, alhamdulillah Muja sudah dipertemukan dengan Nisakay di KBMall and cerita tentang kami nampaknya tidak habis di situ sahaja. Masih bersambung lagi di Instagram, the site where we first had our conversation. Bertambah pulak di Twitter. Nampak sangat orang yang kata Nisa sombong tu sekadar jealous. We cannot expect someone to entertain us all the time kan?

Bila dah dok berbalas comment di Instagram dengan Nisakay, her other team member, Tekong, yang I just knew bila nama dia salu disebut di blog-blog yang join seminar denaihati, joined in. Dia cakap terima kasih sebab join talk tu je pun tapi bila orang famous mentioned kita and kita nak buat dia jadi kenangan rasanya macam tak salah. So, this video is for you :P

join exabytes here :D



So, for keeping my promise, Muja pun usahakan jugak la upload video ni dekat facebook walaupun I failed the first try. Tetiba wifi turned off kat handphone. So, time orang dok solat Jumaat, Muja set my mind to sleep and time tu la Muja shared kat facebook. Dalam dok tengah tidur tu, boleh pulak sorang mamat ni gi buat missed call. 

SAYA SAKIT HATI DENGAN ORANG YANG SUKA BUAT MISSED CALLS!!!

Dalam kemamaian tu, Muja called that person then cakap ngan penuh kegarangan. Macam Emma Maembong marah Chacha kacau dia bangun tidur dalam Keek Chacha tu kot. Maybe Emma lagi garang and of course far more beautiful la. Korang tak perlu nak gi stalk Keek Chacha pulak sebab video dia kacau Emma tidur sudah selamat didelete. Orang yang bertuah macam Muja je sempat tengok. Hahahaa. 


So, jom kita tengok cara orang-orang hebat di dunia maya bagi talk in reality. Dari kiri Aman, Nisa dan Tekong. Tekong macam jadi moderator time ni. Dia yang dok tanya-tanya Aman ngan Nisa. Cakap sikit pasal history dorang boleh dok dalam team Aman. Lebih kurang gitu la.

Sila abaikan suara budak tak matang at the beginning of the video k. Dia jadi cenggitu sebab dia excited melampau. Yela, first time dapat jumpa blogger terus jumpa yang famous. Tanjat gegel tau. Hehe.



join blin here :D 

Hope to have other bloggers here in Kelantan lagi in the future. Kalau nak datang tu, roger la k. Facebook, Instagram, Twitter, and other sorts of communication boleh guna. Mana tahu ada jodoh, boleh jumpa. Boleh ngeteh. Boleh build network. Jalinkan perkawanan dan persahabatan.

Muja harap sangat Muja akan dapat jumpa dengan all team members kt my latest blog, klinikcinta.com . wan, nina, eyma, kz, sheda, niza. One day, insya Allah. :D

XOXO


11 comments:

  1. Memang excited btol suara yg kat awal video tu.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum muja. waa bestnya. kita tak pernah lagi jumpa blogger yang famous amous. heee tapi kita pernah la jumpa blogger lain2 yang biasa2 kononnya >________<

    ReplyDelete
  3. @Sheila Salim waalaikumussalaam sheila,, semua blogger famous amos kot, haha

    ReplyDelete
  4. jadikan team klinik cinta sehebat amanz network. tiada yang mustahil dalam dunia ni :)

    ReplyDelete
  5. Di ketika tu saya pun ada di situ, adalah juga ambil sikit nisakay berbicara bersama penyampai majlis...
    Saya tak ambil habis video mereka...sbb bateri low.

    ReplyDelete