The first RM2 from Jomniaga - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, June 15, 2013

The first RM2 from Jomniaga

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA!!!
ayat ni lah yang paling best kan? :D

blog muja ni lebih kepada personal blog tapi rasanya macam tak salah kalau guna blog ni untuk buat apa yang kita suka sambil menjana pendapatan. setakat letak banner apalah sangat. kalau ada rezeki, adalah yang datang click sebagai perantara memberi rezeki dari ALLAH untuk kita. so, muja ada join few affiliate programmes yang recommended and established by other well-known bloggers to at least learn new things and earn a bit. antaranya adalah Jomniaga.



sebenarnya, program affiliate ni dah boleh buat bayar segala macam bil kalau kita bersungguh-sungguh dalam menjalankannya. dah lama sebenarnya dengar pasal Jomniaga ni and subscribed to its newsletter tapi time tu rasa tak yakin lagi. lama-lama muja mula follow blog bloggers yang menjana pendapatan online and muja dah yakin dengan this affiliate program. Jomniaga ni macam satu platform yang mengumpulkan banyak jenis affiliate. banyak sangat affiliate program yang kita boleh pilih mengikut kesesuaian nyche blog kita.

muja letak je banner and tunggu je kalau-kalau ada yang nak join jomniaga ni dan di bawah ni adalah RM2 pertama yang muja perolehi daripada Jomniaga. Jomniaga ni bayar RM2 per lead. maksudnya kita akan dibayar RM2 untuk setiap pendaftaran baru. dulu muja buat PPL ni dapat 50 sen, so, bayaran by Jomniaga boleh dikira agak lumayan bagi muja.


memang muja tidak aktif dalam mempromosikan affiliate program but it is still a proud moment knowing that someone has registered under my referral url. hehe. so, rasa macam nak abadikan pulak RM2 pertama by Jomniaga ni. yang penting, pendaftaran ini adalah percuma!!! ada banyak jugak webinar percuma yang diadakan yang kita akan dapat join. best!!! dapat ilmu banyak. free pulak. memang syok :D

sesapa yang nak join silalah click --) JomNiaga - RM2 PPL Setiap Pendaftaran Baru

enjoy earning passively :D

3 comments:

  1. kena kuatkan usaha skit tu muja,mana tau bertambah dari masa ke semasa...

    ReplyDelete
  2. @Kisah Si Dairy alamak,,, bab promosi affiliate adalah benda paling malas dalam dunia,, haha

    ReplyDelete
  3. kena buat link setiap entry kot muja utk pomot... lg 1 yg churp2 tu masyuk ke tak takat ni??? klu tak bjln better replace la... just cadangan...

    ReplyDelete