Alhamdulillah, Terima Kasih Denaihati - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 12, 2013

Alhamdulillah, Terima Kasih Denaihati


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

Baru skip update entry sehari pun Muja dah rasa tak senang duduk tapi dalam tak update and tak promote tu, pageview dapat 500 lebih rasa dah syukur amat sesangat dah. Ekekeke. Ada tak yang rindu??? Aduss. Tak de ek? Okeyyy,, tacim tau. Dah baca Entry Muja Jadi Salesgirl lom?? Mmm. Nak tulis apa kat klinikcinta.com ye?

Hari ni Muja rasa happy sangat tau. Nak tahu tak kenapa? Kalau tak nak tahu pun kena buat-buat nak tahu jugak. Alhamdulillah, Muja telah terpilih juga untuk memenangi hadiah wang tunai RM100 setelah muja menulis Entry Review Blog Denaihati.com ni. Nampak je Entry Ini di denaihati, Muja join sepantas kilat tau sebab Muja ingat 20 review pertama je yang akan dipilih untuk dapat RM100 tu. Alhamdulillah Muja blogger ketujuh yang submit entry. Nombor tujuh dengan Muja memang selalu berjodoh. Ini fakta. Mula-mula tu tersend link kat tempat yang salah. Wakakaka. Nasib baik sempat ditegur oleh admin denaihati and hantar kat tempat yang betul balik. Terus delete yang salah. Malu mak nak. Ekekeke

Terima kasih kepada blogger Khairul Zamri yang dah sudi memberitahu Muja pasal ini. Kalau tak mau terlepas hadiah lumayan la jugak tu. Muja asyik on guna hp je. Tak terlarat dengan touch screen tu nak guna buat blogwalking. Bagi student macam Muja ni, duit sen pun berharga tau. Sobss. Terkezut jugak den tahu. Ingatkan blogger blogspot ni tak de harapan nak menang pape segment yang berjalan di blog wordpress. Ternyata, sangkaan Muja salah. Kalau nak tengok blogger mana lagi yang menang, boleh klik --) http://denaihati.com/review-muka-blog-baru-denaihati

Tahniah buat semua pemenang. Terima Kasih Denaihati. Hidupkan Untuk Memberi. :)

Keep loving. Stop hating. XOXO

18 comments:

  1. Tahniah :-) Semoga semakin murah rezeki lepas ni

    ReplyDelete
  2. tahniah muja..muja kan memang pandai berkarang

    ReplyDelete
  3. nasib la ramai dok buat review ada hadiah rupernyer xadil aku xtau huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh muja!! hehehehe byk tu seratus... duit wechat ena dlu pun x habis lagi guna.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. @tarmizi senyap kebenda,,, publish entry kot,, adess

    ReplyDelete
  6. Taniah sis Rm100 tu, rasa nak pau jer hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah2.. amboihh makin pemes cik akak kita nie :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan ^^

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah. rezekikan dear. fyna teringin nak masuk. tapi tak sempat lak. banyak keje kena setelkan dulu.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, leh beli baju raya.haha!

    ReplyDelete