Cashout 8share Kali Kedua - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 05, 2013

Cashout 8share Kali Kedua


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Hari ni bila buka web 8Share, eh dah capai RM50. Tahu-tahu je Muja tengah sengkek sebab tak dapat lagi elaun for this semester. So, cepat-cepat Muja cashout. Lepas dah buat makan untuk seminggu. Maklumlah, students ni kena have something to support bil-bil jugak dah. Bukan orang yang dah keje je tau. Bukan orang yang dah kawin je ada bil nak kena settle ta. Students macam Muja pun dah start kena belajar menyetel bil. Haissyy, bestnya jadi budak kecik. Kih3


Dah lama rasanya tak cashout pape sebab tak bersungguh mana kot dalam mengeshare iklan tapi rajin la jugak. Takut orang jelak dengan iklan je kat wall Muja tapi Muja tak nafikan Muja study kot ways to share iklan effectively. Siap download Ebook Cara Share iklan lagi tau. Kih3. Sehari adalah kurang 5 kali share iklan kat facebook. Dah lama pulak tak buat entry khas untuk iklan sebab banyak link yang turn to broken links bila iklan tu dah tak valid. It endangers my blog. So, sekarang, i just use facebook, twitter dengan google+ untuk share iklan 8share. Easy pizzy ;)


Terima kasih to all yang sudi klik iklan Muja walaupun Muja tak de lak tulis, Jom Exchange, Meh Klik, Tolong Klik, and still korang klik jugak. Tocey niii!!! Walaupun Muja tak cakap, Hai, Muja dah share, tak semestinya Muja tak pernah klik untuk korang tau. Shhh. Muja percaya kalau kita buat satu kebaikan, dibalas 10 kebaikan. Tak perlu nak gebang pun. Lagipun, kan dah ada dalam peraturan yang kita tak dibenarkan membuat spam links or suruh orang klik. Takut gak termakan rezeki haram kalau kita go against the law. 

Sesape yang nak join 8share, boleh la Click Here. :D

Ps- lets make blogging world colourful with love not with hatred :D


19 comments:

  1. btl2, tak perlu nk gebang byk2 kata dh click bagai. nak click, click saja kan? hehee, naz plak baru dpt cheque nuffnang. alhamdulillah, sengkek2 ni..bole la wat tambah mana yg ptt :)

    ReplyDelete
  2. @Syarifah Nornazrah Al Yahya wah,, rezeki naz ngan nuffnang nampaknya,, alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, rezeki, kakak tumpang happy untuk muja... nasib jauh, kalau dekat dah lama cakap kat muja...muja baby nak minum starbucks...ekekekeke...

    ReplyDelete
  4. rasa setakat nie nuffnang la paling berhasil yg lain tu xpnh nk dpt

    ReplyDelete
  5. amal sekali pun tak cashout lagi

    ReplyDelete
  6. @Kucing Hitam errrkkk,,, muja kurang berhasil dengan nuffnang,, hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh blh la blnje ena cenggini.. hikhikhik

    ReplyDelete
  8. Dah boleh belanja nasi kandar :P

    ReplyDelete
  9. tahniah....main 8share ni kena rajin advertise la hehe...saya dah 5 kali cashout.start dari tahun lepas lagi haha.
    Reaperz.net

    ReplyDelete
  10. esok or lusa baru nak cashout kot.. ingtkan nak cukupkan sampai rm100. tp bnyk pulak nak kne beli.. so xdapat capai rm100. rm70 pun boleh la.. hahaha

    ReplyDelete
  11. wahh..jom2 blnja berbuka puasa la mcm ni

    ReplyDelete
  12. lepas cashout, berapa lama baru duit tu masuk akaun bank kita?

    ReplyDelete
  13. @Afif Zafri saya malu nak advertise banyak sangat,, haha

    ReplyDelete
  14. @Hawa Syazana SD banyak dah tu, muja lak cashout tiap kali 50,, wkakaka,, dasar tak sabar kan,, hehee

    ReplyDelete
  15. @Nadia Johari majuk tahu,, gi iftar muja tak pergi,, sobss

    ReplyDelete