Duck Face Kah? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, July 04, 2013

Duck Face Kah?


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.  

Hari Ahad lepas, abah ada buat kenduri sempena adik Muja nak sambung belajar kat Johor kat kampung Muja. Walaupun hanya kat kampung sendiri, bila dah rasa nak melaram tu muncul, memang tak leh nak halang dah. Kat kampung sendiri pun Muja melilit shawl bagai, dengan baju kurung moden lagi. Perghh kan? Hee. Padahal adik Muja si Huda tu selamba dengan tshirt je -_-'


Pastu Muja try pakai shawl macam dalam tutorial yang Muja baru tengok. Bagi Muja, dia macam senang dan kemas. Kemas tu yang penting sebab serkup kepala ni selalu nak tercabut, selalu je nak gerak gi belakang but Muja rasa macam tutorial ni boleh atasi masalah ni. So, the picture below is the result. I love it so muchhh!!! Tq buat yang dah buat tutorial just for me. Eh. Bajet je dahku ini. Sorry sebab Muja tak ingat dah tutorial mana satu, yang pasti kat youtube lah. Hee


Hasil dari kegedikan menggedik di depan laptop. Duck face kah? Adess. Tak berniat tau. Semua ini secara tiba-tiba tanpa sengaja. Oh, tanpa sengaja terbuat duck face pula. Jangan marah ha. Time ni tengah tunggu adik Muja bersiap nak balik kampung. Itulah rutin sejak menjadi driver untuk semua sekarang ni. Muja amik gambar guna webcam je. Kih3. Muja suka sangat webcam Asus ni sebab dia boleh menutup segala keturunan cela di muka. Nampak halus mulus je walaupun dia blurry sangat. Tak payah dah susah payah edit guna photoscape pastu bloom 5 kali. Capek mak nook.


Sekian, terima kasih. xoxo

10 comments:

  1. alolo comeinya akak :)
    mcm ada iras kak hanida moss la :)

    ReplyDelete
  2. @cik yaya errrkk,,, ni gara2 kekaburan webcam semata,, -_-

    ReplyDelete
  3. kekadang tak sengaja jadi macm tu..hee..comel pe..=)

    ReplyDelete
  4. Shining je gambar tu. Papepun... Muja mmg comel... Jagalah kecomelan itu dgn comelnya...

    ReplyDelete
  5. @potia casadelarossa

    apa yg tak pahamnya abam potia ?
    btw, muja.. xde la duckface gt:)

    ReplyDelete
  6. duck facela sgt retis ni..hahaha

    ReplyDelete