Fuh Dot My Mencetus Fenomena - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, July 08, 2013

Fuh Dot My Mencetus Fenomena


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.  

Dalam dunia blogging ni, banyak sebenarnya niche blog yang berbeza dan niche blog yang paling disukai oleh semua mestilash blog berniche informasi. Ternyata ramai manusia yang suka membaca dan pada zaman IT ni bahan bacaan yang paling disukai adalah bacaan daripada internet. 

Fuh.My

So, hari ni i want to introduce you to an informational blog yang sememangnya hot walaupun boleh dikira masih baru. Blog yang Muja maksudkan adalah blog http://fuh.my/ yang baru saje dilancarkan. Sesuai dengan moto alias slogan yang fuh.my guna, mencetus fenomena, memang dah tercetus fenomenanya. Kecil-kecil cili padi ni. Jangan buat main. Entry fuh.my dah menjuarai google first page dengan pelbagai keyword. Suke tau baca entry yang dok kat google first page ni sebab blog kat situ lebih berkualiti katanya.

Hebat ya ampun mak noookkk. Excited nih. Excited sangat nak share ngan korang semua tentang sebuah blog yang mencetus fenomena yang sangat Muja minati ni. Fenomena yang dicetuskan bukan calang-calang tau sampaikan Muja dah terjatuh suka dengan blog informasi terhebat ni. Kiranya Muja dah jadi die hard fan blog ni la sebab blog ni memang best tahap gaban kuasa seratus tiga puluh lapan perpuluhan sembilan tau! Muja tahu bukan Muja sorang je peminat blog hebat ni, ramai lagi, saje nak angkat diri sebagai peminat nombor satu. Kui3 :D

Admin dia, Dr Fuh pun cute sesangat, especially tang rambut dia. Pergghhh! Mana nak cari blog beradmin sehensem admin Dr Fuh daripada fuh.my ni. Memang ada kat blog ni je. Ekekeke.  Hensem yang teramat sangat. Kalau korang nak kenal, korang kenalah lawat fuh.my sekarang. Tak leh tunggu-tunggu dah. Tengah single tewww. Dr Fuh tak main taram publish entry tau, dia jenis memilih sikit. Dia pilih entry bermanfaat dan dah pasti betul je. Macam mana Muja tau? Ohhh. Itu rahsia. Wakakaka. Ditambah pulak dengan unsur lawak jenaka. Muja boleh ketawa sampai tak ingat nak makan nasi bila baca blog ni. Hoiihh. Hebat sungguh! Bukan sahaja kerana kualiti entry yang disediakan, juga sebab cara penulisan, cara komunikasi admin dengan pembaca, and other qualities, semua the best in my eyes. 

Antara entry tahap retis di blog fuh.my


  • Ngeri 18SX – Inilah Akibat Mencuri Tak Bagi Salam (4 Gambar)
  • Kisah Benar Taubat Nasuha Dari Seorang Pramugari
  • Mutiara Kata Hikmah Dan Kata-Kata Semangat
  • Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia



  • Tak cukup ngan itu, yang lagi best pada fuh.my ni, kita bukan setakat boleh baca entry yang ngetop sahaja, kita juga boleh dengar radio sambil baca entry, request lagu daripada dj yang sporting and best, chatting ngan chatters yang sporting, tak perghhh lagi ke tu??? Lagu yang dorang pasang memang memenuhi cita rasa sangat tau. Sobs. Boleh melting tau. Boleh check it out kat --)) http://fuh.my/radio/ Haa.. Sebab tu la korang kena jadi peminat fuh.my tau.

    YANG PALING PENTING!!!!

    Fuh.my juga menawarkan RM10 untuk Top Commenternya setiap bulan. Can you imagine dapat duit hanya dengan meninggalkan komen?? Sambil main fb sambil membahan di entry fuh.my tu apa salahnya. Hah. Kalau setakat nak cover topup korang tu, tak payah nak keje penat-penat dah. Cukup dengan mengomen di fuh.my je sekarang. So, jangan nak lengah-lengah masa dah. Bookmark fuh.my sekarang juga and baca tiap tiap hari and komen. Mandatori!!! :D

    Ok. Dah letih la pulak menaip nih, jangan di sia-siakan pulak tahu. Chow sin chi. xoxo

    13 comments: