JIWAROSAK.COM - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 06, 2013

JIWAROSAK.COM


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

click la banner comel tu :)

Mana-mana blogger yang tak kenal Abang Feroz yakni pemilik www.jiwarosak.com memang rugi. Abang Feroz selalu menolong muja yang masih merangkak dalam dunia blogging. Walau sesibuk mana pun dia, dia selalu menolong muja, menjawab pertanyaan rasional dan tak rasional, mengarut dan tak mengarut. Semua Abang Feroz tolong jawabkan. Sobs. Terharu tau.

Time Muja buat giveaway, dah dua kali, Abang Feroz sudi jadi one of the sponsors padahal apa la sangat blog Muja nih. Traffik tak hot pun. Abang Feroz gak lah yang tolong gitau apa yang patut buat ngan tak patut buat, apa yang patut dan tak patut ada dalam entry ga, tolong promote kat blog jiwarosak.com, and siap buat event khas untuk giveaway Muja kat group Port Blogger miliknya. Tsk3. Terharu sangat tau. Bukan nak mengampu mengipas tak masal but this is the truth, the true feeling i have for Abang Feroz, one of my brothers di alam maya yang wujud dalam tiada nih. :)

Selain tu, Abang Feroz gak faham and tahu cara nak nasihat Muja. Muja memang ngaku Muja cepat melatah kalau jiwa ni terganggu and Abang Feroz tak sesegan nak pm and nasihat. Magically, walaupun agak kepedasan dengan ayat Abang Feroz, Muja tak rasa teruk. Muja tak rasa marah dengan nasihat yang Abang Feroz. As a blogger, maybe he knows how to use words in a correct way kot. Itulah lebihnya Abang Feroz ni ha. Tak de la dia biarkan kawan or adik alam maya dia ni terkontang-kanting sengsorang. Tak macam sesetengah orang yang hanya ada di sangat bersuka ria sahaja. :'( He shows that he cares a lot sebenarnya. :')

So, jangan sesegan menjenguk blog Abang Feroz --)) http://www.jiwarosak.com/ berkenalanlah especially for the girls, Abang Feroz still single mingle tau. Ekekeke. :P 

XOXO

22 comments:

  1. haha...die single eh? ...nk usha lah.. :P

    ReplyDelete
  2. @shida abang feroz tu single,, masalahnya,, shida tu,, ekekekee

    ReplyDelete
  3. Lalalalala~~~~~ menari sambil kelip2 mata

    ReplyDelete
  4. Oh , pasni nak singgah la....
    Untung tau muja ade kawan sanggup nasihat muja....
    Pergh...

    ReplyDelete
  5. haaaaa... jangan hati dan lain2 rosak dah laaa.. yang penting jangan blogrosak. keep it up! :)

    ReplyDelete
  6. @Eyma aippp,,,, bukak mata,, langgar tinang kang,,,

    ReplyDelete
  7. @KiD blog pernah rosak,, harap tak rosak dah pasni,, ekekehehe

    ReplyDelete
  8. oh.. baru kenal... nanti nk baa entri dia.

    ReplyDelete
  9. Untungkan kalau ada org takecare so sweet.

    ReplyDelete
  10. abg feroz bila nak masuk meminang nie hahaha

    ReplyDelete
  11. alamakk.. puji pnjang sngat.. da senyum smpai telinga ni.. yela yela nnti abg blanje gule2 sbijik..

    hahahaa.. mekaceh


    p/s.. yg laen jgan tmbah2 :P

    ReplyDelete
  12. pernah pergi blog dia.. trang tang tang dia tulis single.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. @Nurul Farahizzati hahaha.. sila ngorat secepat mungkin,, ekekekeke

    ReplyDelete
  14. Baguslah kalau ada yang memberi portolongan, nasihat, cadangan dan apa yg perlu dan tak perlu dibuat. Semoga ramai lagi org seperti Abe Feroz..Semoga blog Nur terus maju dan dikenali ramai.

    ReplyDelete
  15. sush nak cr kwn alam maya yang sanggup membantu..yela sometime ade je yang dengki dan taknak membantu

    ReplyDelete