Natural Bamboo Corset Yang Awesome! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 26, 2013

Natural Bamboo Corset Yang Awesome!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ceritanya gini. lepas muja bersara daripada jadi pemain basketball tak bertauliah lepas habis sekolah menengah, berat badan memang naik mendadak sesangat. hanya bloggers terpilih yang tahu berat muja sekarang. yelah, apa tak naiknya, daripada aktif macam anak kucing baru kenal erti lipas yakni terlompat sana terterbang sini dengan penuh eksennya, tetiba berhenti secara mengejut. pesen makan ala-ala budak kebulur pulak tak lak berubah. mulala lemak melakukan aktiviti penjajahan yang setakat ni nampak sangat berjaya. tahniah lemak. tahniah sesangat! pffttt...


sedeyh tau bila pakai baju lelama ketat kat montot. kalau kat montot dah ok, perut lak nampak ke depan. tepuk-tepuk bagi masuk ke dalam balik sambil tahan nafas. i ols tacim. i ols tacim! sobsss. tambah lak lepas consume satu food supplement yang famous amos ni, berat muja naik mendadak sampai 8 kg in just one month! ohemjey sesangat masa tu! speechless! tak terkata! muja tak nak la mention product apa yang pastu product tu memang retis dia tahap siti nurhaliza kalau dia jadi artis. tup2 muja consume, puufff bertukar jadi doremon. i ols sedey tau.. ahhhh! *kesat air mata.


oleh yang demikian (memang saya dapat A+ for bm), muja haruslah cari penyelesaian masalah yang makin hari makin meneruk dalam kehidupan ini. bila muja fikir balik, muja dah jadi takut nak consume benda-benda pelik ni. muja dah tak nak consume food supplement pelik-pelik. sekarang muja amik vitamin c by pahang pharmacy dengan grape seed by vitahealth yang sangat awesome tu je. lastly, muja decided to use a corset. masalahnya korset ni bukan murah. haissyyy, mana yek ada jual corset bajet. ekekekeke. mula-mula muja memang tertarik dengan corset premium beautiful yang agak mahal but memang worth buying dengan life time warrantynya, tapi dah nama pelajar lagi kan, so, akan datang kot. for the time being muja pilih Natural Bamboo Corset .

my beloved natural bamboo corset :D
terima kasih kat mark zuckerberg yang dah adakan fungsi sponsored post membolehkan muja tahu tentang bamboo corset ni. setelah beberapa kali terserempak dengan benda ni, propaganda peniaga berkesan. muja timbul rasa nak beli. tambah lak baru dapat duit hasil blogging plus dah ada online banking sekarang ni, memang tak de sebab muja tak beli bamboo corset yang comel ni. sebab utama muja berkenan dengan korset ni mestilah sebab harga dia yang tersangat la murah compared to other places. hanya RM35 for semenanjung people with free postage and RM40 for S&S!!! yahooo!!!! *mata tu tak payah nak terbeliak sangat ye. tau la murah. ekekeke.

antara kelebihan natural bamboo corset ni, muja copy kat facebook je ye -,-'

✔ HARGA TAK MAHAL DAN SAYA YAKIN ADA MAMPU MILIKI
✔ KAIN NYE TAK PANAS
✔ BODY AKAN RASA MENCEMKAM DAN MAMTAP
✔ SENANG NAK KE TANDAS SEBAB ADA LUBANG DI BAWAH
✔ CANTIK
✔ MURAH DARI KEDAI-KEDAI LAIN 


saiz yang muja pilih saiz S - M berat jangan tanya naa. sila agak sendiri. sensitive tau. wakakaka. muja beli dua sebab kawan muja pun nak jugak. kitorang rancang nak pakai time raya je kalau susah nak pakai tapi bila muja try, alamak, best la pulak. tak ketat sangat and very stretchable. so, boleh pakai tiap-tiap hari la kalau cenggini. ni tip untuk pakai korset buluh ni: sila pakai bamboo corset ni dulu baru pakai underwear. senang nak lepas hajat. plus memang dah ada lubang siap2. wakakakaa. honestly, dah sempat buat tido dah bamboo corset ni tau.*tok sah nak bayangkan sangat naa,, muja pakai baju lengkap laa.. cesss. 

ps- muja tak dibayar for this review but fast response and good service deserves a token of appreciation kan. moga success selalu buat pemilik online shop ni. muja dapatkan Natural Bamboo Corset ni DI SINI

keep loving, stop hating xoxo


18 comments:

  1. fuyooooo.. pakai benda alah ni dahhhh.. lepas ni leh kalah body ena dah ni.. X)

    ReplyDelete
  2. @✿AINAA ROSEBERRY✿ alat ni tidak meninggikan,, ena tak terkalah,, sobsss :'(

    ReplyDelete
  3. murah gitu? ehhhh kita pun dah survey2 pasal korset nih, haaa bole la try. thanks dear!

    ReplyDelete
  4. namapk cantikla die di pagi hari raya..badan mcam model..auwww

    ReplyDelete
  5. @Nadia Johari tak de maknanya orang ketot jadi model,, sobsss

    ReplyDelete
  6. Ini tidak adil !! Saya mahu juga !! haha

    ReplyDelete
  7. bak beli jugak lah.. nak pakai..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,, nanti jadi badan kerengga kang tak kacak dah,, haha

      Delete
  8. korset mmg elok diamalkan dari remaja lg.. sb korset tu yg akan shape bdn kite. bdn kite ni macam jelly dan korset tu acuan..:)xsalah amik supplement ntk slimming but makesure ianya natural.natural supplement xstress on weight, tp tune kan bdn kite balik..slow but secure.. tp depend pd bdn jgk. xde produk pn yg blh ckp gerenti 2mmgu turun. sb lain org tindakbalasnya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan,, mmm,, moga usaha ni membuahkan hasil,, at least sedikit sedikit,, hehe

      Delete
  9. dah order.. tadi baru sampai.. bleh la pakai malam ni.. nak badan slim.. hehe..

    ReplyDelete
  10. NAK beli gak lah. thanks for sharing na... :)

    ReplyDelete