OhBlogger - Segmen Blogwalking Singgah Sahur - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 12, 2013

OhBlogger - Segmen Blogwalking Singgah Sahur


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Wah, blogger Hasrul Hassan buat Segmen Blogwalking Singgah Sahur di blog OhBlogger la. Memang tak boleh dilepaskan ini peluang tau untuk promote blog kita sambil membina network dengan other bloggers. 

Maka kalau kita nak blogwalking time lepas sahur sementara menunggu solat subuh pun dah boleh. Best kan?


Sesape yang nak join boleh pergi ke link ini --) 

http://www.hasrulhassan.com/2013/07/ohblogger-blogwalking-singgah-sahur.html

Sebenarnya, tak perlu pun nak buat entry tapi i want to show my support to this awesome blog. Ekekeke. Jom join!!! :D


11 comments:

  1. singgah sahur untk episod ke-6 :)

    ReplyDelete
  2. singgah selepas sahur, salam ramadan...(ohblogger hasrul hassan segmen)

    ReplyDelete
  3. salam jumaat..datang dari segmen
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  4. mama singgah dan follow sini..
    salam ramadhan dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama. Salam ukhuwah.

    ReplyDelete
  6. Salam
    Baru berkesempatan untuk Singgah Sahur Salam Ukhwah ( dari segmen yang sama )

    ReplyDelete
  7. singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

    ReplyDelete
  8. mcm2 cara nak buat duit onlione sekarangkan... rajin tak rajin je..

    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.myvitrd.com"

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... Selamat berpuasa dan salam kenal !!! :) dari segmen "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Syazwani Mazlan Official Blog"

    ReplyDelete