Parenting Blog Itu Melastik Bintang. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 13, 2013

Parenting Blog Itu Melastik Bintang.


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Muja nak gitau ni satu rahsia terbesar abad ini, Muja teringin sangat nak baby!!! Wakakaka!!! Jangan nak buat entry khas Blogger Muja Gatal Nak Baby pulak lepas ni na. Sedih tau. Dah kita pempuan mestilah nak baby sebab baby cute, baby comel, kulit baby gebu montok. Ke ada yang tak nak ada baby? Tak nak ada manusia yang akan mendoakan kita di saat kita sudah tiada di dunia ye? Nauzubillah. Disebabkan impian ini, maka terhasillah entry ini. Gatal ek? Biarlaa,, Lol

Before we go further, Muja nak tanya dulu. Ada tak pembaca blog Muja ni dah jadi parents? Or parents-to-be? Or just getting married to be able to become parents? Haa. Mesti ada kan? Tu, dah nampak dah yang angkat tangan tu. Ke angkat hidung? Pun boleh. Kalau golongan gegel yang ngah preggy tu, mesti dok tengah neves tunggu saat-saat labour, then kena jaga baby, nak didik lagi. Fiyuuh. Berat gak tanggungjawab tu. So, we definitely need a good reference for that! We?  -.-'

So, hari ni i want to introduce you to a very good Parenting Blog Melastik Bintang yang rasanya tak payah diperkenalkan lagi tapi diriku ini tetap kegedikan nak perkenalkan kat hangpa semua. Harap dapat berkongsi ngan korang benda-benda best yang Muja ada. Maklumlah, memang blogger gedik orang cop kita ni. Kita hanya mampu terima. Ekekeke. Dah merata riti link blog ni menempel di alam maya. Mesti ada sebabnya kan? Kalau anda nak tahu apa yang menarik sangat dengan blog Melastik Bintang, memang kena melawat blog dia lah. Jangan nak lengah-lengah sangatlah ye. :P

Click banner to visit.

Pemilik blog Melastik Bintang ni lebih dikenali dengan nama glamournya Izzue Islam tau. Ekekeke. Kalau nak berkenalan dengan beliau, panggil je Izzue, confirm dia berpaling terus cakap 'Hai' kat korang. Tak caya? Cer try. Izzue Islam versi blogger ni merupakan parenting blogger yang sangat Peramah. Walaupun dah femes masih luang masa bertegur sapa dengan kita yang picisan ni. Tacim mak nak. Beliau dah berkahwin dengan isteri comel sesangat, Kak Sya and anak beliau Mr Ray tu memang tersangat menambat hati. Bro, nak book Mr Ray jadi menantu boleh??? Wakakaka

Sedikit Review Blog Melastik Bintang.

Muja suka header Melastik Bintang!!! Perghhh. Handsomenya la babah Mr Ray nih. Kalau ada gambar sefamily, ada MB, isteri dan Mr Ray, mesti lagi cun kan? Happy family. Ahh. Suwit overdose tau. Makin addicted nak gi blog MB. :D

Muja suka konsep ala-ala Windows 8 kat blog Melastik Bintang. Sebijik kan? Canggih nau. Senang orang nak navigate daripada home. Tinggal pilih tajuk entry mana yang menawan hati, gambar mana yang meruntun kalbu. Pastu klik. Ok, ini boleh mendatangkan jelez.



Maybe boleh letak link Older Post di setiap entry. Sebab Muja tengok ada kat home je pages untuk ke entry yang sebelumnya. Kalau ada link older post di setiap entry macam kat Blog INI, senang Muja nak jadi stalker berjaya. Tak yah gi home setiap kali nak baca entry lama.

Satu lagi, Muja perasan ada links for social media kat kiri. Muja rasa tak perlu ada kot sebab memang MB dah letak like, g+ and follow buttons kat sidebar kanan. Bendanya sama gak kan? Ke memang ada kelebihan kat situ untuk backlinks? Sorry, Muja tak tahu sangat.

Setakat itu jela komen untuk blog Melastik Bintang. Last but not least, semoga MB dan keluarga terus berbahagia dan MB terus berjaya dalam blogging arena. Hopefully At Tijarah Online Store, pembekal produk makanan timur tengah will be a success in a short time and will benefit you and others. Amiin.

Keep loving. Stop hating. xoxo :D

15 comments:

  1. Pernah datang sekali je blog nie..hihi...belom kenal sangat...segan pon ada dik...blogger femes gitu

    ReplyDelete
  2. kite pon nak baby jugak, hehe :P

    ReplyDelete
  3. @Nao Mei jangan risau,, Abg Izzue ni ramah orang nye,, ekekeke

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Hehe jgn ckp mcm tu..kita smua bloger..pasti layan..xde istilah layan atau tak..

      Delete
  5. @syuk shusuke jgan risau,,, mb peramah kot,,, dia layan je :D

    ReplyDelete
  6. wahh..sudah review rupanya.

    ReplyDelete
  7. nak buat riview gak la...haha..ke x layak?

    ReplyDelete
  8. tak pernah lagi singgah blog tu. leh la gi pasni. hehehe..aish...tak sabar nak ada baby eh.jeles kat arelan ke???hoho

    ReplyDelete
  9. aku ada dua anak..satu sudah tiada lagi...

    ReplyDelete
  10. hensem..bergaya..blog menrik..tapi syang dah kwin..hehe

    ReplyDelete
  11. wow!! bestnyaaa muja... jeles ena... hehehe

    ReplyDelete