Promosi Entri Khas di Kelab Blogger Belia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, July 22, 2013

Promosi Entri Khas di Kelab Blogger Belia

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

Blogger HH buat segmen lagi. Terkejut gak la bila ada orang upload gambar yang di printscreen ada gambar kita. Dah dua kali. Hari tu gambar promotion wechat and hari ni gambar sempena Segmen Pinned Post di blog HH. Sebagai blogger yang tengah bertatih ni, of course la Muja join kan. Rugi je tak join. Ramai kot ahli group tu,, Heee

kredit - http://www.hasrulhassan.com/2013/07/promosi-entri-khas-di-kelab-blogger.html (click untuk join segment)
Kali segmen dia akan memberi peluang untuk 15 entry blog yang akan di pinkan di Kelab Blogger Belia (click untuk join group). Perrgghhh. Nampak tak nama dp facebook Muja kat situ? Tapi time tu Muja dok promote blog Kak Fatin. Jom like entry raya moments kak fatin. Moga kak fatin dapat apa yang diidamkan :D

Join weh,, jangan ketinggalan :D


14 comments: