ada lagi kad raya untuk muja. tocey :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 13, 2013

ada lagi kad raya untuk muja. tocey :D



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

join exabytes here :D

lepas dapat empat keping kad raya hari tu, ingatkan dah tak de dah kad raya yang muja akan dapat for this year. ternyata sangkaan muja meleset. few days ago dapat lagi kad raya 4 keping. amboi, hari tu 4 keping, hari ni 4 keping. 8 keping kad raya dapat raya tahun ni. you know what i am doing now? tengah cover tumbesaran hidung, takut rabak :P


so, jom jengah blog pengirim pengirim kad raya muja yang 4 keping ni. jangan lupa jengah blog dorang tau. blogger yang baik and hebat-hebat semua. jangan risau :D

dari http://www.khairilmazri.com/

dari http://www.fizgraphic.com/

dari http://mia-udax.blogspot.com/

tq to all yang sudah sudi bagi kad raya untuk muja. you are so much appreciated ok. insya ALLAH, raya tahun depan akan jadi giliran muja lak jadi pengirim kad raya untuk blogger-blogger yang sudi menerima. tahun ni belum lagi kot. diminta sabar and keep supporting k :D



7 comments:

  1. Dah sampai kad raya. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya akak..dpt lagi kad raya..
    jom join contest kat blog yaya kak ^_^

    ReplyDelete
  3. Untunglah1 saya jarang dapat kad raya dan jarang bagi orang kad raya hee... studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mmg cun giler abis lah kad raya dorg tu. Tahniah Muja. Eh,eh, cara Muja buat entri ni kan, bagi idea utk akak buat sesuatu utk bisnes on9 n iklan2 akak. hehe.... thanks dear :) you always inspiring me

    ReplyDelete
  5. Bestnyer dia dpt kad raya.. Smnjk spesies smartphone muncul, akk dah x dpt kad raya lg.. Semua dok wish kat whatsapp, agagaga habib jewel jer yg bg kad.. Tu ada makna tu. >·<

    ReplyDelete
  6. untungla..banyak akd raya die..hehe

    ReplyDelete