Award of Excellence by Melastik Bintang Untuk Muja - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, August 18, 2013

Award of Excellence by Melastik Bintang Untuk Muja


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 


setelah agak lama tertangguh, akibat terlupa dan kenyanyukan yang makin lama makin menjadi-jadi mungkin, akhirnya terhasil jugak entry ini. sorry for my late fulfilled promise ni tau. hehe



Award of Excellence by Melastik Bintang ni muja dapat sempena entry Review Parenting Blogger Melastik Bintang yang muja tulis few months ago. terima kasih sangat buat bro Mior Hafis aka Izzue Islam versi blogger yang telah sudi mereview blog muja di blognya. boleh baca di entry Penghargaan Buat 5 Blogger di blog beliau.



25 comments:

  1. Tahniah dik muja...:)
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. Blogwalking di sini, jom singgah ke http://www.budakblogspot.com/

    Budak Blogspot memberikan panduan dan tips blog dalam bahasa Melayu kepada blogger Malaysia untuk menghasilkan blog yang berkualiti, mesra SEO dan trafik tinggi. Budak Blogspot juga menerapkan pendekatan SEO, Google PageRank serta Alexa Rank yang baik.

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah muja dpt pengiktirafan.. best best :)

    ReplyDelete
  4. blogwalking di sini.. tahniah.. selamat hari raya.. :D

    ReplyDelete
  5. @Nao Mei review je pun,, tpi happy la dapat hadiah :D

    ReplyDelete
  6. @baby comel review la blog mb,, mana la tau,, dapat gak :D

    ReplyDelete
  7. pewwitt-pewwitt.. tahniah muja.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. macam dapat sijil masa belajar dulu.. hehehe. tahniah!

    ReplyDelete
  9. fuyyooooo~ dapat award tuuu...

    ReplyDelete
  10. pewiitt... tahniah dear. dah macam artiskan dapat award nih ^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah :)
    fi msukkn blog ni dlm bloglist fi :)

    ReplyDelete
  12. fuiyo dapat sijil.. wiwiwtttttt!! thanx cuz sudi follow blog bro..

    ReplyDelete