Bukti Muja Seorang Yang Retis. Muahahaha!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 01, 2013

Bukti Muja Seorang Yang Retis. Muahahaha!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

tak perlu kerut dahi sangat baca title tu, kemahen lagi nganga mulut hang tu ye? tu salah satu cara yang muja tulis kat blogging tips je bahawasanya tajuk entry kita kena gempak, hebat dan mantap. baca je tak guna kalau tak apply kan? baru orang tak tidur malam kalau tak baca kita. ps- dalam hati tu bawak istighfar bebanyak kalau dah kutuk 10 bakul in 2 minutes naa. tak pe, i forgive u. :D

one fact that is undeniable about me: i love to praise myself and will feel so awkward having people praising me. is this a curable disease? is it a disease itself? i dont know. :P

ok. we move to the main content. 

hari ni muja nak share lak tentang keretisan. fakta pertama: muja bukanlah seorang yang retis. fakta kedua: glamour seperti retis itu perlu.cukup sesi fakta merapu from teacher muja. serious k. muja just nak share rasa excited bila ku mendapati ada admin 8share yang godek-godek entry cashing out earning for the second time. tak tahu nak tadah berapa baldi dah air mata keterharuan bila fatin diana tag nama muja kat gambar muja di page 8share. *air mata menitis lagi. wakakakaka


bila tahu tu, dengan tidak buang masa muja terus la share kat wall sendiri pulak. sengih je manjang time tu. with no reason. i just felt,, mm.. ape ye,, excited? amazed? not important. takut hilang ditelan timeline je nanti. ini kali pertama tau benda yang muja tulis dijadikan testimoni. dishare di page yang beribu likers. tak ke kena simpan buat kenangan benda cenggini? muja giler glamour? boleh la, tak de kudis lagi naik kat badan ni bila ada yang kata gitu dari dulu hingga sekarang. kih3.

om nom nom. terharu bila kita buat baik ngan orang, orang bagi appreciation sampai cenggini. i ols tersentuh tau u ols. tapi nape dia tak letak sekali ngan link blog i ols. haissyy. 

keep loving stop hating :D


32 comments:

  1. wah..lepas nie ramai la yang masuk 8 share kan...

    ReplyDelete
  2. @Kisah Si Dairy lagi bagus kalau masuk tu dengan referral link muja, ekekeke

    ReplyDelete
  3. tahniah muja... kite blm blh cash agi nih..hasihh... hahahaa....

    ReplyDelete
  4. untung la orang tuh da pemes skrang.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tahu akan program ni?hehe..senyum sakan ler tuuuu

    ReplyDelete
  6. mana tau betul2 retis lepas ni? jangan lupa kat akak dah lah...muahahahaha...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. @Sheila Salim waalaikmussalaam,, eh,, kita tak tahu,,, rezeki ada di mana mana,, hehe

    ReplyDelete
  9. @Katak Comel tak retis langsung,, dah tulis tu kan,, hehe

    ReplyDelete
  10. @AbgferOz orang kenal muja pun sebab abang,,,, haissyyy,, so sape yang femes sekarang ni ye,,

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Dah ber8share lama dah.
    Tapi tak cukup nak cashout lagiii.

    ReplyDelete
  13. 8share ni boleh tahan juga la kalau kita tahu macam mana nak naikkan earning.Apa-apapun tahniah buat muja :-)

    ReplyDelete
  14. betul Muja dh mmg retis sbb dlm emel akak pun masuk gak tentang ni. Syabas dik. Teruskan berbuat baik dgn mengesharekan benda2 yg baik :)

    ReplyDelete
  15. pergh..comey la retis ni..hehee..blnja2..

    ReplyDelete
  16. @ieta tak dela kak eh,, semua yang buat post pasal 8share pun dorng share kat page dorang,, hehe

    ReplyDelete
  17. wahh!! amal baru tahu.. btw tahniah :D

    ReplyDelete