Jubah Dari Mesir Yang Rare!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 02, 2013

Jubah Dari Mesir Yang Rare!!! :D



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

dari dulu, muja dok tercari-cari jubah yang rare. perghhh. rare is me kot. kalau dah biasa orang pakai, tak denya benda tu jadi special kan? kebetulan pulak, sempena raya ni, adik muja balik dari mesir. yahooo!!!! sukenya tengok jubah-jubah dari mesir yang rarely found ni. mana nak cari benda cenggini? ok. tak sabar nak pakai kat ipg nanti. 

stok memang terhad sangat. ada sehelai je for each pattern. yang banyak-banyak dia bawak balik semua sold out. sekarang pun tinggal 4 helai ni je. for closer look on each pattern, boleh pm muja kat fb. i will zoom in the design k. up to your need. for the first time muja jadi model segera @ model bidan terjun for her. kih3. jom check it out folks!! :D

Tinggi kami: 158 cm. boleh fit sampai 165 cm.

HARGA: RM 75 termasuk postage. after raya. posmen dah cuti. heee


kod: A
saiz: L


kod: B
saiz: M


kod : C
saiz : M


kod : D
saiz : L

for those yang berminat, boleh la contact muja di FACEBOOK MUJA. further details will be given there. :D


7 comments: