Kad Raya Comel Dari Kawan Blogger Yang Comel :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, August 04, 2013

Kad Raya Comel Dari Kawan Blogger Yang Comel :D



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ps- entry ini akan sentiasa diupdate jika perlu.

balik je rumah hari tu, excited kemahin nak tengok kad raya comel from bloggers dah sampai belum. yela, tittew memang species jakun tengok kad raya. dari kecik hingga besar jarang berbalas kad raya. nasib baik sekarang ada kawan blogger yang dengan suka relanya bagi kat raya kat muja ni. yang hangennya, bila tengah excited nak belek kad raya, tengok tak sampai lagi, haissyyy, rasa nak mengamuk pun hade gak. nak jerit macam ni rasa di hati

mana kad raya aku?!!!!!!!!!

kasi warna merah lambang kesiriusan. cek kat kaunter klinik (rumah muja kat atas klinik umi muja) tak de. tanya kerani pun dorang cakap tak tahu kat mana padahal dorang kata memang ada sampai 4 keping. sobsss. i ols sangat tacim masa tau tak u ols??? then, muja masuk office umi dengan penuh like-a-boss nya demi kad raya kawan-kawan blogger

umi, mana kad raya kak?


umi pun terus selak selak bakul surat dye. alhamdulillah. selamat ada 4 keping. yang peliknya, yang dari blogger ini tak sampai la pulak. sobs. dulu, hadiah giveaway ini pun lambat gak sampai. payah jodoh kitorang ni kot. wakakakakaka

so, without wasting our time, let me present you, kad raya dari kawan-kawan blogger yang baik hati

dari owner uzairothman.com
dari owner kisahsidairy.blogspot.com
dari owner aimancool.com
dari shakiddo.com
gambar dari facebook.com . profile sendiri jek ye. malas nak mengupload. kih3

ucapan muja untuk semua yang dah hantar and yang belum hantar serta yang tak rasa pun nak hantar kad raya untuk muja:
selamat hari raya maaf zahir batin daripada muja sekeluarga. harap kosong kosong la semuanya. andai kata tersilap kata. terkasar bahasa. tersalah di jiwa. moga syawal yang akan datang ni membawa sejuta rahmat untuk kita semua. moga juga kita berpeluang untuk bertemu lagi dengan ramadan dan syawal tahun-tahun hadapan pula. amiiin
terima kasih kepada semua yang sudi hantar kad raya kat muja walaupun muja tak leh reply lagi. mana tahu pasni muja balas dengan kad jemputan kawin ke. lalalalaa. doakan korang cepat dapat kad spesis jemputan kawin k. wakakakakaa

keep loving. stop hating. xoxo. :D

21 comments:

  1. Kad raya dikirim pengganti diri.. salam aidilfitri..

    ReplyDelete
  2. @KiD amboi kid,, pandai dye berpantun,, ekeke

    ReplyDelete
  3. Kad raya di aidilfitri,
    Kad kawen bila lagi?
    Ekeke
    Terhidu bau nasi minyak nie.. :p

    ReplyDelete
  4. wah untung laa dpt kad rya,, hehhe

    ReplyDelete
  5. muja, jom tahun depan kita buat nak.. hehehe nak balas balik pemberian blogger yg lain.. :3

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. hehehe muja , akak tak sabar nak dapat merasa nasi minyak muja dengan si ena ni. hihih ;p

    ReplyDelete
  7. hahha..menjerit tak dapat..nah sekali dapat 4..suka tak..hehee..

    ReplyDelete
  8. tahun depan nak buat kad raya sendiri lah.. hehehe

    ReplyDelete
  9. untunglah dapat kad raya.. kita baju raya pon tak beli lagi... ekekek

    ReplyDelete
  10. @✿AINAA ROSEBERRY✿ insya ALLAH,, satu kad raya dua nama,, jimat,, hehehe

    ReplyDelete