Friday, August 30, 2013

Lecithin Shaklee Bakar Lemak Dalam Badan Saya!!!

Edit Posted by with 12 comments

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.


raya tahun ni sangat lain macam. first time muja mencemar duli tolong buat biskut raya adik, sambil buat, sambil masuk mulut. first time beraya dengan kereta umi bagi, open house sana sini. first time pergi wedding kakak kawan, makan gulai kawah. adess. makan makan makan! kebanyakan first time muja tu, semua berkaitan dengan makanan. perasan tak???? kalau makanan mesti berkaitan dengan lemak, kalau lemak berkaitan dengan ape??? yes gemuk. korang sangat bijak~~~ :'(


Lecithin Shaklee

puas kufikir macam mana nak kawal pengambilan lemak sehari-harian. nak kira kalori macam orang dalam tivi tu, malas. nak berlapar macam orang anorexia, letih la pulak. dah macam mana nak elak lemak kalau time beraya. sobss. aiii sangat tacim bila ramai cakap muja dah makin 'sihat', muja dah nampak perut. muja makin besar. uwaaaaaaaaa!!!!!! kenapa ini berlaku???? i cant accept this!!! :'( :'( :'( i tacim tau. i sangat tacim.. tau tak??? sobssss :'(

akhirnya, muja jumpa gak jawapannya, Lecithin Shaklee! tq to my beloved classmate, azizi muhamad yang dah perkenalkan muja dengan Lecithin Shaklee ni. dah la dengan harga yang sangat murah. obviously jauh lagi murah daripada di kedai kat luar. haaa. sebab tu la korang kena beli produk Shaklee dari jiji. opsss! nama manja gittewwww ~~~


yang pasti, banyak betul khasiat produk Shaklee yang dah bermula sejak tahun 1956 ni yakni sebelum merdeka lagi. muja pun tak lahir lagi tau. korang dah ke belum? hehe. see how long this Shaklee product bertahan? kalau tak nampak lagi betapa orang mempercayai produk kesihatan Shaklee ni tak tahu laaa. terutama Lecithin Shaklee my favourite!! :D

untuk lebih lanjut korang boleh baca kat bawah ni. ...

Lecithin Shaklee


Lecithin Shaklee


Shaklee juga membuktikan kata-kata mereka. they love to walk the talk. they accept that action speaks louder than words. so, dorang buat experiment untuk tontonan kita semua. ada dalam bentuk gambar dan ada jugak dalam bentuk video tau. memang mengagumkan sangat. so, korang pun boleh buat sama experiment simple menggunakan Lecithin Shaklee nih. do it yourselves! :D senang je. kalau betul-betul dah terbukti then only korang order. is that okay for you? :D

Lecithin Shaklee
do it yourselves experiment :D

pengalaman muja sendiri:
muja baru try start this week and i am already feeling the change. muja makan 3 biji lepas makan berat yakni makan yang banyak minyak and kita tahu bakal buat kita menggemuk tanpa sedar. amazingly, muja tak rasa sebu walaupun muja sumbat makanan punya banyak sampai tahap tak leh nak add on dah. walaupun makan banyak, perut tak rasa ke depan. you can imagine la kan perut kita lepas makan? memang tak rasa macam tu lepas amik Lecithin Shaklee. plus, lepas makan, kadang-kadang terus rasa nak membuang and kadang-kadang lepas few hours terus nak clear my tummy. terus kosong balik tanpa rasa lapar. best sangat! :D

so jom! jangan tunggu sebab Lecithin Shaklee ni memang tersangat bagus. kalau dah muja share tu memang confirm la best. muja memang share benda-benda best je. kalau tak best macam satu product yang buat muja naik 8kg dulu tu memang tak la muja nak review cenggini sekali. ekekekeke.

Lecithin Shaklee
pengedar dia pun guna produk shaklee. sebab tu yang handsome tahap arwah ni. perrgghh!!!
sesape yang nak order or rasa berminat nak order walaupun belum rasa nak order, boleh la korang private message di 
or 
WHATSAPP di nombor 017 9760013.

xoxo. keep loving. stop hating. i love you muaahhhhxxxx!!!! :D


12 comments:

  1. Baru tau shaklee tu dh lama wujud

    ReplyDelete
    Replies
    1. berzaman dah ni,,,, proven to be effective :D

      Delete
  2. Untunglah.... jeles ena tengok orang yang berat badan dia berkurangan.. ena je naik.. hurmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la lecithin shaklee ini.. terbukti berkesan :D

      Delete
  3. gambar yg bawah sekali muka mcm sheda ucu jek ekeke

    ReplyDelete
  4. haha.. hensem tahap ape.. tahap arwah..

    ReplyDelete
  5. sis, berapa biji sehari mkn lecithin ni?? n sesuai ke untuk yg belum kahwin??

    ReplyDelete