My Best Friend Forever, Zulaikha :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, August 11, 2013

My Best Friend Forever, Zulaikha :D


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

rehat sebentar daripada entry raya. ti sambung lak k. entry ni jugak boleh la dikategorikan sebagai salah sebuah entry basi yang cukup berharga untuk muja include dalam blog muja nih. sebab it is about my best friend forever yang muja mula jumpa di university of malaya few years ago. her name is zulaikha. i call her zu. by the way guys, she is single. *wink3


pelik gak kenapa muja tak panggil dia ju yang jadi nama kebiasaan ore klate panggil for people named zu. nape lak muja tak panggil dia ika? lai tu memang la out of the list dah. *imagining calling her lai. lai! oooo lain. hahaha. yang pasti, i love her so much, so much, so much. muaahhhhxx!!! teringat she cried when pujuk muja untuk baik balik dengan kawan muja yang muja berkonflik dulu. *kesat air mata :'(



sebenarnya kitorang berbuka puasa kat kfc airport di pengkalan chepa time ni. kitorang tu including few of my classmates and her, zulaikha. gambar dorang dah banyak. so, gambar ngan zu jela kali ni ye. rela lak muja berbuka makan ayam demi sahabatku yang just arrived from kl by flight. tak tahu lak dia salu balik dari kl ngan flight. lepas ni tiap kali dia balik pun boleh jumpa. hopefully lah. she is studying in malaysia national university. future doctor ni. jangan memain. muja dah ada impian nak ajar anak doktor ni english subject. biasalah kalau dah belajar kat ukm ni, terus la muja terasa gedik nak tanya,

'ada jumpa Fatin Liyana tak?' cliche? macam la ukm tu kecik -.-'


tapi lepas dah balik, sempat lak bakal doktor ni pm muja beritahu dia ada jumpa FL kat sana. see how much she remembers me? sobss. terharu and tacim sesangat. uwaaaaaaaa. dear zu, i really hope that we will be able to be together again ti kita dah start keje nanti. dear zu, i really miss being dalam satu bilik dengan kau mira, didi and intan. :')


ps- they are irreplaceable. never be replaced by anybody. i love you. teringat kenangan kenapa muja tinggalkan university malaya ending up di ipgkkb. haha

9 comments:

  1. sahabat susah nak dicari dan tiada pengganti ^_^

    ReplyDelete
  2. baru je buat entri pasal bf tadi.... sob sob..

    ReplyDelete
  3. best dapat kawan yang selalu ingat kita..

    ReplyDelete
  4. Mohon cepat cepat nikah.

    Moga kita dijauhkan fitnah.

    ReplyDelete
  5. Strong friendship.. moga berkekalan hingga ke akhirnya.. :)

    ReplyDelete