Nazlyizan Creation, Arts and Crafts Supply Shop - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, August 21, 2013

Nazlyizan Creation, Arts and Crafts Supply Shop




ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

muja syak, ramai antara korang ni yang suka barang cute macam muja kan? muja pun suka. yela, mana ada gegel tak suka barang-barang cute. cute pulak bukan cute bebiasa, cute macam muja hokay. rare bak hang! jadi, tanpa segan silunya muja nak suggest kan satu tempat yang korang boleh dapatkan macam-macam jenis kraf tangan yang penuh kecute miut dari page Nazlyizan Creation, Arts and Supply Shop. biasanya barang yang femes emes kat page ni adalah bantal hiasan.

olololo, switnya. jeles mak nak. hehe. sumber: www.nazlyizan.my
sebagai halwa mata korang, muja tepek few gambar yang akan buat air liur meleleh sebab kecutan yang melampaui batas barang-barang kraf tangan dari Nazlyizan Creation ni. main material yang yana gunakan yang muja tengok adalah kain felt yang tengah in sekarang ni. nak lebih-lebih korang wajib godek sendiri. malas nak suap semua benda tau. i am teacher k. Jom saksikan, masterpieces of the day. Taraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nazlyizan Creation, Arts and Crafts Supply Shop
ti muja nak kawin, ni bantal atas katil kawin. awwww

Bantal Hadiah
bagi hadiah birthday kat gegel yang cenggini pun ok gak nih. heee

Kraf Tangan Berasaskan Felt
perggghh, boleh letak gambar romantik!!! i loikee!!! :D
join exabytes here. lepas daftar je terus dapat earning kot. :D

okay. muja letak tiga ketul sampel pun korang dah tenganga-nganga ek. cer cover sikit. tutup sikit mulut tuuu. ekekeke. baru tengok tiga keping gambar bantal perhiasan comel ni pun dah kronik, cemana la kalau korang tengok hasil kreativiti yana aina yang lain. insya ALLAH, korang je yang akan ada design yang korang pilih sebab sebagai pelanggan, korang boleh request kraf tangan yang macam mana korang nak. tak ke eksklusif di situ? specially done for you tau. precautionnya satu jela, jangan sampai lalat masuk mulut. kih3. so, what are you waiting for. rush for it now :D


9 comments:

  1. wah... menarik betul bantal hiasan tu. siap boleh letak gambar sendiri lagi

    ReplyDelete
  2. @boni kacak nanti boleh letak gambar bonikacak dengan eymajelita kat situ,, hehe

    ReplyDelete
  3. cantik2 nya bantal felt tu...thanks sharing muja...

    ReplyDelete