Bola Tampar Itu Susah Sebenarnya - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 06, 2013

Bola Tampar Itu Susah Sebenarnya


assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh

saya bukan pemain bola tampar berjaya
tapi saya tetap cuba belajar mengenainya
demi students saya rela apa apa sahaja
asalkan mereka berjaya then buat saya bahagia

saya tidak suka main bola tampar yang sangat susah ini
tapi saya tahu pentingnya tahu pasal dia itu pasti
saya buang segala hasutan dan kelelahan diri
demi tugas yang menunggu di masa depan nanti

bola tampar itu sebagai aku tahu satu halangan
usaha itu perlu untuk mengatasinya bukan?
berputus asa itu tak mungkin aku lakukan
tak kira la apa apa saja yang perlu aku hadapkan

cikgu bukan mengajar di dalam kelas semata
cikgu juga perlu 'berlagak' bagai atlet berjaya
walau lembut kena tahu segala sukan yang ada
barulah pelajar berpeluang untuk bercahaya

yeaaahhhh!!! chaiyok muja!!! :-D

18 comments:

  1. semoga menjadi pemain bola tampar yg berjaya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tahu asas pun punyalah menderita.. adoiiii

      Delete
  2. chaiyok muja...iman pon xpndai tapi ntah mcm mana boleh mewakili sekolah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatakan memang wajib je ni.. kalau tak.. memang malaih.. uwaaaa :'(

      Delete
  3. awakk , saya pemain bola tmpar jugak . kalau kita betul2 suka . of coz boleh buat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa.. suka tu yang takde.. tapi kena buatlah jgk cemana pun. huhuu

      Delete
  4. chayok2! cikgu muja boleh! boleh! huhu :)

    ReplyDelete
  5. adoiii my fav game muja!!! please suka nnt jmo leh volleyball beach ke hape hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. service pun jarang lepaih... ni tawakkal je untuk ujian minggu depan.. sadis betul.
      :'(

      Delete
  6. Best ler muja main bola tampar ni. Serius, syok. Aduhhh rindunya nak main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously, bola tampar ni sangat menakutkan,, sobss

      Delete
  7. Main bola tampar xpe jgn tampar muka orang dah la

    ReplyDelete
    Replies
    1. time main tu, banyak kemungkinannya,,, huhuu

      Delete
  8. Bola tampar best, rugi kalau tak pandai main

    ReplyDelete
    Replies
    1. best untuk orang yang suka,, yang tak suka ni? hanya mampu reda :'(

      Delete
  9. Bola tampar menyakitkan tangan..hehe

    ReplyDelete