Join Kontes Review Blog Klinik Cinta Untuk Hadiah Wang Tunai - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 22, 2013

Join Kontes Review Blog Klinik Cinta Untuk Hadiah Wang Tunai



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

THIS IS A STICKY POST. DO SCROLL LOWER FOR LATEST ENTRIES

muja pernah share tentang klinikcinta suatu ketika dulu sampai kalau korang masih ingat. Klinikcinta, sebuah blog yang memperkatakan tentang cinta. macam-macam service pasal cinta korang boleh dapat dari klinikcinta.com ni tau. so, hari ni , muja nak seru korang semua join kontes review blog klinikcinta. hadiah wang tunai disediakan untuk para pemenang. so, korang join je. banyak kelebihannya tau. antaranya:
  • belajar cara berSEO dalam blogging
  • peluang dapat hadiah yang tunai
  • backlink berkualiti daripada klinikcinta
  • membina blogger network dengan blogger yang lain
  • mempromosikan blog korang di mata blogger lain
  • insya ALLAH traffik jugak akan tersangat kencang. huhuu
kontes ni ada dua kategori:
1. kontes SEO dengan kata kunci Kontes Review Klinik Cinta
2. kontes review based on your writings.

so, semua orang berpeluang menang, bukan setakat orang yang pandai dan handal berSEO sahaja. nak tahu lebih lanjut, jenguk klinikcinta naa.


maka, sangat la besar harapan muja untuk korang join Kontes Review Klinik Cinta (Click link to join) ini. kalau korang tak join, muja majuk tahu. nak? hope to get a very good feedback from you guys. amiin :)

keep loving stop hating. luv u soooooooooo strong!!! muahhhxxx!!! :D


38 comments:

  1. Ok muja, insyaAllah nanti kita join eh

    ReplyDelete
  2. ada juga dijemput untuk join :)

    ReplyDelete
  3. Saya perhatikan Muja selalu taja kontes tapi bukan join kenapa tu?

    ReplyDelete
  4. Mana-mana rakan yang nak tahu bagaimana saya review kontes ini boleh layari di blog saya ye. TQ.

    ReplyDelete
  5. Inshaa Allah, terima kasih sudi invite akak :)

    ReplyDelete
  6. ehh tak sempat lagi den join contest ni

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum muja. wahhh contest review! semoga berjaya ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalaam sheila. muja tak join pun.. hehe

      Delete
  8. baru tau orang kuat klinikcinta. semoga kontes ni berjalan lancar.

    ReplyDelete
  9. InshaAllah, klu laptop da ok :)
    Done follow. Klu sudi follow back. Tq :)

    ReplyDelete