Majlis Perpisahan Pensyarah Alam Belajar - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 26, 2013

Majlis Perpisahan Pensyarah Alam Belajar


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

masa memula doktor masuk kelas for subjek Alam Belajar, he was already close to us. he introduced himself as an uncle to my classmate, khair naim. doktor tak nampak pun tak selesa. he is so open-minded and he believes in us so much. i am so touched with that.

jarang kot lecturer begitu menunjukkan kepercayaan kepada students dorang. i said this because i have had an experience dealing with a lecturer who does not believe in his students at all. i dont like the feeling when somebody kind of accusing me of cheating. it is just not fair. sedeyh :'(

a very dedicated lecturer of us. we are gonna miss you doctor. :')
Doktor Rozi is a very experienced lecturer. dulu, beliau pernah mengajar kat sekolah pedalaman then he went to Japan to pursue his studies after doing so many good things in that school. lepas dah dapat master pun, beliau still tak bosan untuk mencari ilmu, beliau applied to further his study in Colorado, US. hebat kan?

honestly, i am so much inspired by him. sepanjang muja dok kat ipg ni, muja tak rasa pun nak sambung my study even though my mum really want me to really excel in education but now, i am a changed person. rasa nak study banyak-banyak so that i get the same chance as him. pray for me folks. rasa nak sangat study kat korea. ecececeyyyyy. hahaa :P

TESL 2 students with Dr. Rozi, a very beautiful picture in my eyes. :')
tapi biasalah. setiap pertemuan sentiasa ada perpisahan. Dr Rozi akan menyambung perkhidmatannya di IPGM, Kuala Lumpur. beliau menerimanya sebab beliau tahu, di sana nanti, beliau akan mempunyai lebih peluang untuk mengaplikasikan idea-idea yang beliau ada untuk kemajuan bidang pendidikan di negara kita, malaysia. moga impian beliau menjadi kenyataan. amiin.

to Dr Rozi,
tq for everything and keep in touch k :)

8 comments: