Segmen – Saya Mahu Ditegur - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 24, 2013

Segmen – Saya Mahu Ditegur


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

dalam dunia blog, muja boleh la dianggap sebagai blogger newbie. jauh lagi dari dinamakan blogger hebat. pageview sehari pun jarang sampai 1K. sadis bukan? there must be numerous reasons kenapa prestasi blog muja slow sangat progressnya.

join jomniaga here untuk pendapatan melalui affiliates :D 

so, i think there are things that i need to do to improve my blog performance but rarely happen la kita akan nampak kelemahan sendiri. maka, muja pun join la Segmen- Saya Mahu Ditegur ni dengan harapan muja akan dapat teguran daripada blogger-blogger lain yang sudah pastinya hebat-hebat belaka.

join 8share for free here untuk peluang jana pendapatan dengan fb dan twitter :D

sesapa yang mahu join, boleh la click -- ))) Segmen – Saya Mahu Ditegur

11 comments:

  1. selamat bersegmen adik muja sayang :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    Blog ni dah ohsem!
    Tapi lagi ohsem kalau header besarkn sikit, template diperkemaskan, title entri terlalu besar dan
    tpi blog ni hebat :)

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah sini..

    Sedikit teguran.

    1) Font tittle entry tu kasi tukar yang smart skit. begitu juga tittle komen.
    2) template kasi kemas skit.

    itu sahaja.

    ReplyDelete
  4. cuba tukar tajuk entri jadi lebih senang untuk dibaca..hu3...sorry ek muja..kasi komen pedas..hahaha

    ReplyDelete
  5. Kotak Search seelok-eloknya letak bahagian atas bagi orang nampak.. Senang nak search entri2 dalam blog ni..

    Ok, tu je komen dari saya.. Time kasih.. :D

    ReplyDelete
  6. salam...

    Nak komen satu jer , ruangan komen tak perlu kot dibuatkan fungsi skrol...


    http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  7. Salam, Nor pun join segmen ni :).
    Komen daripada Nor :
    1. Blog boleh tengok di mobile.
    2. Penampilan di mobile tidak sama dengan desktop.
    3. Loading ok di desktop dan mobile.

    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  8. Salam Nurmujahidah,
    Entry kat sini senang dibaca, boleh juga tambah kategori entri kat sidebar :)

    ReplyDelete
  9. hehe satu je, blog ni banyak sangat widget :)

    ReplyDelete
  10. Teguran saya :

    1) Nama blog susah nak eja dan ingat
    2) widget blog kurang kemas
    3) Header blog dan nama blog tidak sama

    ReplyDelete