Sheda Ucu, My Online Best Friend Forever! Muahhhxxx!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, September 02, 2013

Sheda Ucu, My Online Best Friend Forever! Muahhhxxx!!!!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join assignjobs here :D

muja pernah ada blog yang warna warni. segala tempat muja letak background. memang teruk sangat. then, start muja tukar template tiru template hanis zulaikha (simple template), muja dah tak berani dah nak hias blog. hanya orang tertentu je boleh nak godek-godek kasi blog lawa tau. one day muja mungkin akan tukar template putih dull ni, kasi girlish sikit and when the day comes, confirm muja akan tempah template daripada my online best friend, sheda. :D

click banner untuk lawat blog canggih sheda :D
muja kenal sheda ni time memula muja beli smarphone sebab time tulah muja baru install wechat. eh, korang dah add wechat muja lom? add tau 'nurmujahidah'. amboiii sempat lagi. hahaha. ok sambung. nak dijadikan cerita, ada la yang mengeadd muja kat group wechat blogger ni. muja lupa dah sape. time memula tu memang havoc sangat group ni yang sekarang nama dia group blogger muda mudi. blogger parenting ni yang bagi nama group ni but now dia dah keluar sebab dah tak de masa kot nak chatting. busy berevent sana sini kan. ehem. :P

masa kitorang baru guna group tu, sheda tak selalu ada. muja tahu sheda jenis pemalu sikit tapi dia selalu ada sebenarnya. dia suka stalk and monitor kitorang yang ada dalam tu. haa.. sheda jangan ingat muja tak tahu tau. haha. kalau dia nampak muja macam ada problem kat BMM tu terus dye pm. caring betul admin sheda sorang ni. sobsss. memang muja terharu lah dengan layanan sheda kat muja walaupun sangat baru kenal masa tu. sheda juga ada warning about something kat muja and muja tak dengar. padan muka muja. from that moment, memang muja akan dengar nasihat sheda. orang lebih berpengalamanlah katakan. hehe

cantikkan kak sheda kita nih?
sumber: https://www.facebook.com/shedaucu
ingat tak masa muja ada krisis dengan blogger yang kata muja macam-macam dulu? sheda ni la yang tolong redakan hati muja yang memang tengah tersangat la sakit time tu. sampai kul 5 pagi tak leh tido then sheda la yang temankan. then sheda siap gi nasihatkan orang tu supaya tak buat macam tu lagi. sobbbsss. muja honestly tak tahu would i do the same thing kalau muja dok kat tempat sheda. seriously i dont know muja akan jadi seberani sheda ke tak untuk mempertahankan sahabat sendiri. sheda, you are my online true friend and i really love you :')

satu kelebihan yang ada pada sheda ni, sheda memang kreatif. dah banyak blog dull and kuno macam blog yang korang tengah baca sekarang ni tetiba; fuhh!!!! jadi cantik dan canggih jasa dia tau. muja bagi dua jela contoh. blog irwan alessa nih. pergghhh! unik betul header dia! tak tengok la blog nieyna sakinah yang girlish amat ni. full template by sheda tau. tu baru blog dorang, ni bloggirls, majalah wanita online ni lagi laa. dah memang sheda adminnya. cute benau tambah ngan adminnya yang ada lima tu. cute cute sumer!! adusss. cute overdose la senang cite. :D

so sesape yang berminat ngan hasil kerja designer kita ni, boleh la rujuk link di bawah:
tq for everything ye sheda. i love you and happy blogging allsss!!! 



19 comments:

  1. tersenyum membaca.. seronok kan andai ada teman online yg begini. tak bertentang mata tapi hati terasa sentiasa bersama.
    Sheda ucu yg cantik, serius dia sgt lawa.. pls send my regards to her ye muja.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. perrgghhh,, ada blog IA dalam entry ni,, ekekeke

      Delete
  3. awesome gilo... dah buang wechat dah.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Muja..memula masuk, tak nampak..mana tajuk post blog ni..susah nak cari pada pandangan pertama..macam agak tak best..sori ye..:D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum muja. bestnyaa ada sahabat blogger cam sheda. heeee

    ReplyDelete
  6. thanks muja sayamm i love you poreber kikikiki

    ReplyDelete
  7. terbertuah ah lu, gua teman tapi mesra pun takde inikan pulak teman online :3

    ReplyDelete
  8. Adik sheda ni la designer kesukaan akak...

    ReplyDelete
  9. Tu bestnyer ade kawan memahami..wlaupun dlm dunia on9

    ReplyDelete