BloggerLelaki Dot Com, Bukan Hanya Untuk Lelaki - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 14, 2013

BloggerLelaki Dot Com, Bukan Hanya Untuk Lelaki


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

one day bertahun dulu, muja pernah terserempak dengan sebuah blog yang bagi insentif tunai untuk setiap traffic ke blog beliau iaitu BloggerWanita.Com yang memang hebat dengan seonya. this year muja selalu mendapat komen dari sebuah blog yang dinamakan bloggerlelaki.com pula. sejak komen pertama, boleh dikatakan tak de satu pun entry muja yang tak de komen dari blogger ini. blogger itu adalah blogger yang menggunakan nama pena; Kucha Lana dari blog bloggerlelaki.com .



description blog ni menarik sangat. Bukan Hanya Untuk Lelaki rasanya. perkara pertama yang muja notice di blog ni adalah themenya yang sama dengan blog yang muja pernah jadi author dulu. theme pulak yang ku perasan. terukkan? lepas dah agak lama bertukar-tukar komen di blog, barulah muja jumpa facebook pemilik bloggerlelaki.com ni dari ruang komen di facebook blogger. muja lupa dah sapa. kalau tak silap fb tuan denaihati.

Kucha Lana ni memang seorang blogger yang rajin tahu. blog dia selalu berupdate dengan perkara-perkara yang tengah hot. sebab tu kot blog hebatnya boleh dikenali dengan lebih cepat. banyak benda yang beliau tulis dengan pendapat sendiri. bagi muja, www.bloggerlelaki.com memang sebuah blog yang tak rugi bila dibaca termasuklah untuk lelaki dan wanita. 

jangan sebab namanya blogger lelaki terus wanita rasa tak nak baca. in fact, blog beginilah wanita perlu lebih baca. yeaahh, lelaki ni perlukan berzaman-zaman untuk difahami -.-

jom visit --)) http://www.bloggerlelaki.com/ . 
happy reading. dont worry, you won't regret it :)


Follow --)) BloggerLelaki

6 comments:

  1. okey muja, kita terjah jap si bloggerlelaki ni =)

    ReplyDelete
  2. thank muja seba sudi wat review ni..xsempat lg nk buat ni..maybe esok sy balas balik

    ReplyDelete
  3. Setuju dgn review muja. Wan pun agak kagum dgn bro Kucha Lana a.k.a blogger bg BloggerLelaki tuh. Dia agak low profile tapi sgt2 supportive. Wan selalu jugak dapat komen bernas dari beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh..meleret sampai ke sini pujian abam wan ni..malu la ai...apa2 pun ai lap u abam wan..hahahaha

      Delete
  4. memang banyak informasi kat sini..i loike

    ReplyDelete