Doakan Kejayaanku Dalam Peperiksaan Semester 2 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 29, 2013

Doakan Kejayaanku Dalam Peperiksaan Semester 2


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

Esok akan start peperiksaan bagi Semester 2. seriously sangat kecut perut sebab rasa macam tak de pape lagi dalam kepala but i know, bila masa dah terdesak nanti, baru la dorang nak memunculkan diri. moga kali ini pun akan jadi begitu jugak.

Sekarang bukan lagi dalam tempoh persediaan. Sekarang dalam tempoh pengijazahan. Memang cuak tu lain sikit rasa dia. Dulu, dapat result berapa pun rasa macam boleh je meredakan diri but now, fuuuh. berpeluh jugak ms ketiy bila mengenangkan. 

kali ni, for the first time, i am spending my study week at home. terpengaruh oleh my friend, alang. i thought i will never make it but alhamdulillah, i really feel i can do better at home. kalau kat ipg, nak makan je kena keluar. rugi masa. kat sini umi dah masak, sedap, free lagi. jimat fulus i. kih3

Doa Penerang Hati, Doa Menghadapi Peperiksaan
sumber
rasa berdosa pulak menghabiskan masa dengan benda yang tak berguna selama ni. macam biasalah manusia. dah suntuk ni baru datang rasa menyesal but nothing can be done anymore. so, i will just use the remaining time and bertawakkal. moga datanglah segala macam idea when i start writing in the examination hall nanti. konflik yang hebat akan menjelma nanti. mohon dipermudahkan. amiiin.

Ya Allah, bantulah kami di dalam dewan peperiksaan nanti. berikanlah hidayat kepada kami. berikanlah petunjuk kepada kami. berikanlah segala idea yang diperlukan kepada kami. berikanlah ketenangan di saat kami dalam kegelisahan di medan peperiksaan nanti. berikanlah keputusan yang membolehkan kami mencapat cita-cita kami ya ALLAH. Amiin. 
(Mohon aminkan doa ni my readers. TQ)

for those yang sedang or akan hadapi examination, i wish us very good luck! moga ALLAH membantu kita di saat tiada siapa lagi untuk kita memohon pertolongan. amiin.




20 comments:

  1. insyaAllah .. fighting ..moga tenang dalam dewan exam tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tq. moga kita sentiasa berjaya di dunia dan di akhirat :D

      Delete
  3. jawab sokaln tu biar tenang..semoga berjaya muja

    ReplyDelete
  4. I wish u luck Nurmujahidah Ismail .. :)

    ReplyDelete
  5. @Chayok3x ~~ @Nurmujahidah.. :-)
    All the best..!

    ReplyDelete
  6. Goodluck muja, buat yg terbaik. Jgn stress2 ye dear

    ReplyDelete
  7. semoga segalanya dipermudahkan..gud luck dear. :)

    ReplyDelete