Tip 8Share: Download Aplikasi 8Share - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 08, 2013

Tip 8Share: Download Aplikasi 8Share


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.
Muja akan setia untuk promote 8Share in hope we will achieve a true win-win situation after this. Amiin.

click to have a look :D

Hari tu Muja ada tulis entry pasal Cara Dapatkan Url Iklan 8Share. Hari ni Muja akan bagi lagi tip untuk kumpul earning dengan 8share. Tip yang sangat senang dan sangat la efektif. Sejak guna pakai tip ni, makin laju lak earning Muja yang slow tu. Muja memang jujur kali so sila percaya. Ekekeke

Tipnya adalah dengan mendownload 8Share app di App Store atau Play Store. Memana pun tak kisah la. Dedua boleh. So, korang mesti download benda ni sebab banyak kelebihan yang akan korang dapat apabila ads dapat dishare daripada smartphones korang.

click to have a look :D

Kelebihan Aplikasi 8Share pada Smartphones
  • memudahkan proses berkongsi ke facebook, twitter dan google+
  • mengelakkan berlakunya spam sebab dia dah ada template khas untuk setiap iklan
  • boleh share iklan di mana-mana sahaja asalkan ada internet
  • menjimatkan masa dengan tidak perlu membuka laptop untuk share
Namun begitu, ada satu kelemahan yang ada pada aplikasi 8Share ini iaitu, tiada pop-up yang keluar untuk amaran untuk iklan yang haram bagi kita orang Islam seperti arak. So, apabila guna aplikasi ini, kita kena pastikan kita memang sudah confirm dengan apa yang akan kita kongsikan itu. Nanti tak pasal-pasal makan duit haram.

Sesapa yang boleh download lagi tu boleh la taip 8Share kat smartphones korang tu. Kalau tak pun, korang boleh bukak link ini ----))) http://8share.com/my/about/app  
Click je download. Senang.

Ada yang baru terbukak hati nak join 8Share boleh klik ---)) join 8share here :D
Keep loving , Stop hating :D

17 comments:

  1. Replies
    1. yup,,, sangat,, sejak budak comel di sponsored post dia,, haha

      Delete
  2. xde android lap plak..install dkat cokia 3310 bleh tak

    ReplyDelete
  3. Thanks muja share tips tu..nak download lah :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum muja. thanks sharing tips. tapi sheila tak pandai nak guna 8share ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalaam sheila,, laaa,, senang je haishhh,, hehe

      Delete
  5. Sekarang jugak aku download thanks muja

    ReplyDelete
  6. Tak pernah reti nk ber8share ni.. mmg la best tgk org lain tapi kita failed la bab2 ni

    ReplyDelete
  7. sy akaun 8share pon tak der ni.. cam best jer...

    ReplyDelete
  8. o... camtu... mekasih3... nokia c3 bleh ek nak donlod?

    ReplyDelete
  9. senang je kan nak dapat duit sekarang..memana je dengan post iklan

    ReplyDelete
  10. Muja link jom niaga Muja kna tukar dah tu... link tu dh tak pakai dh Muja... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak ieta,, muja tak reti nak detect link jom niaga dalam blog ni,, so muja pun biar je,, gipun tak main bnda ni sangat,, huhuu

      Delete