At Tijarah Online Store - Makanan Timur Tengah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 03, 2013

At Tijarah Online Store - Makanan Timur Tengah


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

dua tiga hari ni, muja ralit sangat dengan cerita Hannah Montana yang dilakonkan oleh Miley Cyrus yang sangat hot masa kini. tengah dok syok tengok bergelak ketawa tu, datang pulak bungkusan daripada kerani klinik umi muja, kak mi. siap mintak maaf sebab terbuka dulu bungkusan tu sebab tak sedar bungkusan itu sebenarnya untuk muja. olololo. syo syuwiiiiit :')

bungkusan itu sebenarnya dihantar oleh Saudara Mior dari blog melastikbintang yang sudah sudi memilih muja sebagai salah seorang pemenang giveaway di online store for eastern products. dalam bungkusan tu ada dua jenis produk yang sangat baik untuk kesihatan semua iaitu Pati Delima Gulsan Nar Eksisi dan Jus Delima Meysu.

join 8share here :D

Pati Delima Gulsan Nar Eksisi
sudah selamat sampai kat rumah muja. yummiiiyyyy!!! :D
thank you so much bro melastik bintang! rasa macam happy sangat sebab i had the intention to buy Pati Delima Gulsan ini for my umi. cuma tak bagi confirmation lagi. tunggu fulus baru masuk. tetiba, sampai hadiah daripada bro mb ni. alahai, rezeki Allah ada kat memana. kita tinggal percaya kepada Dia sahaja. terbukti betul kan? huhuuu


Attijarah Online Store ni adalah pembekal produk kesihatan sunnah yang khas didatangkan dari negara Timur Tengah. Selain daripada itu, ia juga menyediakan barangan dari Sophie Paris.

Jom kita tengok antara produk yang dibekalkan oleh Attijarah Online Store nih.


Pati Delima Gulsan Nar Eksisi
Pati Delima Gulsan Nar Eksisi

At Tijarah Online Store Makanan Timur Tengah
Mix Fruit Cranberry

At Tijarah Online Store Makanan Timur Tengah
Hazelnut Cream Gulsan

sebenarnya banyak lagi produk makanan lain yang ada so korang memang kena check them out yourselves. malas nak tepek gambar banyak sangat. and because i know him for quite some time, i know i can believe his commitment in providing the best service for his customers. kalau tak percaya, boleh refer testimonials from his previous customers kat bawah ni. :)

At Tijarah Online Store Makanan Timur Tengah

At Tijarah Online Store Makanan Timur Tengah


At Tijarah Online Store Makanan Timur Tengah

makanan sunnah is always the best for us. sape lagi kita nak percaya kalau bukan Rasulullah SAW . Nabi Muhammad SAW kan sebaik-baik contoh. sambil amalkan pemakanan sihat, sambil buat pahala dengan mengikut sunnah Baginda. insya ALLAH. berkat hidup kita. so, untuk semua yang berasa teringin untuk mula menggunakan produk makanan dan minuman sunnah boleh la lawat blog dan fanpage kat bawah nih. insya ALLAH puas hati. doa banyak-banyak k :)

fanpage: At-Tijarah Online Store

selamat mencuba semuanya. moga kita mencapai apa yang kita mahukan di dunia dan di akhirat juga. amiin


16 comments:

  1. Bestnya dapat hadiah .Alhamdulillah..rezeki muja kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best kalau dapat barang free,, tambah2 baik untuk kesihatan,, hehe

      Delete
  2. tahniha la muja..dapat barang free tu

    ReplyDelete
  3. namee pun nak cuba lah. tu ada buah delima tu kan ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,, best gak rasanya dia.. yang pati tu lagi masam,, huhu

      Delete
  4. tgk buah kiwi tu,teringin pulak nak makan hehe

    ReplyDelete
  5. untungnya.....nk merasa mcm ni jauh skali..hahahaha

    ReplyDelete
  6. wah, bertuah muja dapat benda berkhasiat macam tu :)

    ReplyDelete
  7. ape yang muja nak tetibe dapat..memang heppy..bagus tuk kesihatan

    ReplyDelete