Mujadafewa: Lirik Lagu Relakan Jiwa oleh Hazama - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 11, 2013

Mujadafewa: Lirik Lagu Relakan Jiwa oleh Hazama


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 


jangan pulak sebab muja tulis entry ni, korang cakap muja sedang dilamun cinta ok. see, i love writing the song lyrics that i love in this blog. kalau korang nak tahu ada label khas untuk my favourite songs k. kebanyakannya lagu jiwang yang bagaikan ada kaitan ngan diri sendiri gitteeww. hahaa. lame muja lame! -.-


hari ni muja memilih lagu Relakan Jiwa oleh Hazama. best weh lagu ni sangat tidak terkata. kalau boleh muja nak repeat je manjang. lepas muja dengar lagu Relakan Jiwa ni, terus nampak Hazama baru yang handsome tak terkata. Eh. it is not that Hazama penyanyi Relakan Jiwa ni tak handsome dulu k. Cuma dah bertambah kehandsoman dia bila dia nyanyikan lagu ni. Boleh gitu? Kih3

extra information pasal lagu Relakan Jiwa ni, ia adalah salah satu lagu dalam album baru Hazama yang bertajuk Penglipur Lara. eh, lagu Penglipur Lara pun best tau cuma tak terlawan bestnya lagu Relakan Jiwa ni. Kih3

Jom kita hayati lirik lagu Relakan Jiwa oleh Hazama ni.

-------------------------------------------------------------------


Lirik Lagu Relakan Jiwa oleh Hazama, Relakan Jiwa, lagu hazama

Lirik Lagu Relakan Jiwa oleh Hazama


kusangka hidupku 
selamanya kelam
terbelenggu ikatan tanpa manisnya cinta

memaksa diriku

menapaki jalan
arah yang tak pernah kumahu dalam hatiku

kini kau pun hadir

memberi cahaya
membangunkanku dari suramnya mimpi ngeri

menuntun hatiku ke palung asmara

seakan kuhidup kembali dari matiku
engkaulah cinta
yang selama ini aku cari

kurelakan jiwa
tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

hati bukan untuk dimiliki
tapi untuk dicintai dan mencintai
kurelakan jiwaku padamu

engkaulah cinta
yang selama ini aku cari

kurelakan jiwa
tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

seandainya waktu
tak pernah pertemukan aku dengan dirimu
akan kubiarkan mati hatiku selamanya
hingga engkau datang membangunkan aku

kurelakan jiwa
tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

sumber

-------------------------------------------------------

kali ni muja malas la nak embed youtube version. ala, senang je pun. bukak youtube taip lagu Relakan Jiwa. terus jumpa. ok lah. nak dengar lagu Relakan Jiwa tanpa gangguan kejap. 

satu lagi, lagu Tegar ni best kan? Hehehe

10 comments:

  1. Saya tak minat Hazama nie. tapi member sebilik saya nie suka sangat main lagu nie sampaikan saya pun hafal lagu nie.. pasang speaker besar2 plak tu... alahai......

    ReplyDelete
  2. HAHAHA...suka lagu ni juga..:D
    cun gitu...:D

    ReplyDelete
  3. Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  4. saya suka hazama, tapi dulu la... sekarang ni lagu Firman yang saya cari selalu heheehe =)

    ReplyDelete
  5. lagu baru die ye?ok..nanti nak dgr gak :)

    ReplyDelete