Niena's Beauty Shop Yang Terbaik Ever - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 01, 2013

Niena's Beauty Shop Yang Terbaik Ever

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D 

dikeheningan malam, termenungku berseorang. huhuu. tetiba rasa nak berjiwang before introducing you to a beauty shop that will have everything that you need to preserve your beauty. without wasting our time, i would like to introduce you to Niena's Beauty Shop.

Niena ni antara blogger yang terawal muja kenal dalam tempoh muja start serious berblogging and i know she is a very nice girl blogger. dia salu minat kat Lyssa Faizureen. i was so glad niena sudi nak sponsor ga muja hari tu. banyak lak tu yang niena bagi. adusss, sape la tak tersentuh. :')


Niena's Beauty Shop ni memang pangkalan data untuk produk kecantikan yang tahap retis dia tahap Siti Nurhaliza gitu. korang jangan risau pasal layanan because i told you, Niena is a very nice person to talk to but jangan sampai tiap minit nak cakap benda not related. she is a busy person k. kalau jadi gitu, muja comel ni pun hangin. harga korang nak risau? seriously tak perlu because memang berpatutan. mana tahu boleh murah lagi ke. doa bebanyak. hehe 

Jom tengok antara beauty products yang ada di Niena's Beauty Shop nih:

Niena's Beauty Shop
RM 50 Sem dan RM55 SS Free Postage
Niena's Beauty Shop
RM 150 Sem dan RM 160 SS (Free Postage)

Niena's Beauty Shop
RM 45 Free postage
Niena's Beauty Shop
RM 100 Sem dan RM 105 SS Free postage
Niena's Beauty Shop
RM 120 Sem dan RM130 SS Free Postage

for your information, i just love having all the beauty products that really convince me. apabila manusia itu bernama wanita, maka cantiklah dia tak kirala orang sekeliling nak kata apa. so, apa salahnya kita berusaha memelihara kecantikan yang ada pada diri sendiri. muja tak rasa ianya membazir tapi kesihatan dan kecantikan perlu seiring k. 

tipu la bila orang kata 'aku tak kisah tak cantik pun'. mesti ada gak kan perasaan nak jadi cantik and for those yang rasa nak work on the beauty, boleh la contact Niena. insya ALLAH manalah tahu jumpa produk kecantikan yang serasi di sini. Niena boleh dihubungi dengan pelbagai cara. korang boleh pilih mana yang korang suka k. lapar la :P

korang boleh whatsapp terus ke nombor: 
0178242887

or boleh ke link di bawah:


i know we are beautiful women and i am so glad to take very good care of my beauty. happy being beautiful my beloved girls :)

5 comments:

  1. Awww.. sweetnya muja .. thnxs sgt .. terharu ni .. ;)

    ReplyDelete
  2. biasa la tu pompuan semua benda nak yg macam cantik je

    ReplyDelete
  3. skang ni byk betul2 produk yg best 2. sampai rambang mata nak cuba !1 hehe

    ReplyDelete
  4. wanita dan produk kecantikan memang tak boleh dipisahkan..hehe

    ReplyDelete