Segmen - Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 10, 2013

Segmen - Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

selepas berita mengenai Intipan NSA yang ingin menghancurkan negara kita Malaysia, kini timbul pulan website yang menyokong penzinaan yang berpangkalan di Kanada akan turut dilancarkan di Singapura which is so near to our country. Singapura dah menyekat akses ke website ini dan tetapi masih tiada hitam putih yang pelancaran itu akan dihentikan.

nampak sangat objektif pengasas website ini adalah untuk mengharubirukan umat ISLAM. penzinaan dalam ISLAM adalah satu perbuatan yang sangat keji, mendatangkan bala, menyebarkan penyakit, menggalakkan pembuangan anak yang lahir luar nikah dan sememangnya satu perbuatan yang sangat menjijikkan. muja heran sungguh la. apa yang dendam sangat kaum musyrikin ni dengan orang ISLAM????

KLIK SINI UNTUK JOIN SEGMEN BLOGGER MALAYSIA BANTAH ASHLEYMADISON

daripada pemahaman muja sendiri, website ini membolehkan pasangan yang berasa ingin curang untuk mencari pasangan di sini. begitu ramai sekali yang mendaftar untuk mendapatkan pasangan scandal. so, website ini secara langsungnya akan meningkatkan kadar penzinaan dan kecurangan. 

kalau sebelum ni, tanpa website sebegini pun, sudah ramai yang berzina, buat anak haram, bercerai berai akibat curang, apatah lagi kalau website ini dibiarkan hidup. nauzubilllahi min zaalik. ya ALLAH lindungilah kami dari segala perbuatan keji.

so, dengan penuh rasa rendah dirinya, muja menyeru semua yang membaca entry ini untuk menyebarkan berita ini dan para bloggers untuk sama-sama mengambil bahagian dalam segmen blogger malaysia bantah ashleymadison dot com ini. 

walaupun di dunia nampak kecik, kita tak tahu kesan sebuah entry yang ditulis dengan niat suci menjaga nama ISLAM di atas sebuat timbangan di akhirat kelak. moga entry yang kita tulis ini bermanfaat. amiin.

wassalaam

6 comments:

  1. Ada je idea2 bangang dorang nie nak hancurkan islam. Sampai bila pun, musuh2 islam xkan pernah duduk diam...

    ReplyDelete
  2. Bahaya nie ...boleh meruntuhkan institusi kekeluargaan islam ....dalam tak ada website nie malaysia dah ada macam2 nie ada pulak akses mudah untuk buat maksiat. Bahaya sungguh ..

    ReplyDelete
  3. Adik, Good Entry. I like this post very much.

    Moga Allah SWT lindungi anak cucu Adam dari segala anasir yang bisa menyesatkan kita.

    ReplyDelete
  4. walaupun nampak macam kecil usaha ini.tapi semoag ramai yg akan tersedar..walaupun kita tahu sebelum ada laman ini dah ada kerosakkan tapi kita tak luka terus bernanah

    ReplyDelete
  5. Tahniah bloggers2 Mesia. Bab2 camnih mmg kita perlu bersuara.

    ReplyDelete
  6. betul muja. sekarang ni pun dah berlambak kes2 dan gelaja negatif ni. kalau dah berleluasa web2 camni, tak tau lah nak jadi apa.. walau kita tak mampu nak mengubah dunia, sekurang2nya usaha kecil kita ni mampu buka mata pihak yang berkenaan utk menyekat web begitu

    ReplyDelete