Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 03, 2013

Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Click Sini kalau nak join Contest Kasih Ephyra ye :D

Banyak sebab Muja join Ephyra ni but of course sebab pertama sebab nak dapatkan hadiah dia la. Pergghh. Hadiah dia boleh tahan. Boleh try produk ni dengan percuma. Sape tak nak benda best, percuma lak tuh. Kalau terbukti best, mana tahu boleh jadi regular customer. Ekekekee

Banyak blogger dah tulis pasal Ephyra ni. Banyak khasiat luar dan dalam. Semua blogger komen positif. Ada juga sampai gi check tahap kesihatan then tunjuk result dalam facebook. I believe my favourite bloggers more than i believe newspapers, so I do believe in Ephyra like they do. ;)

Muja sekarang dah 21 tahun. Ya, masih muda tetapi selama mana sangatlah muda kita tu kan? Jadi, Muja strongly agree that kita mestilah ambil langkah menjaga kesihatan dan kecantikan dari muda. Ephyra is the best choice for me Insya ALLAH. Tengok model dia pun dah rasa nak try sangat.

Setakat ini jelah dulu. Harapan Muja memanglah untuk menang contest ni because I really want to get rid of all the pimples and pale complexion of my skin. Urghh! Seteres. I want to win this coz I am confident Ephyra will be the answer to my prayers. :D

Wassalaam.

6 comments:

  1. Semoga berjaya Muja, CM pun join gak contest ni..:)

    ReplyDelete
  2. Wuuu....beza setahun je kite ni dik ahaha akak pun nak buang jerawat degil itu dengan kadar lawa lawa ehehe Nway kite join sama contest tu. Good luck to you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja pun sangat seteres dah dengan jerawat,, baru nak sembuh yang lama,, dia naik yang baru,, seteghes

      Delete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. TERBAIK LA DIK .. EPYRA .. KAK BRU NK TRY BERJINAK NGAN VITAMIN TU . HIHI

    ReplyDelete