Kerana Like Status Facebook Is Too Mainstream - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 12, 2013

Kerana Like Status Facebook Is Too Mainstream


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Kenapalah makin cuti makin tergendala pulak aktiviti blogging di blog ini. Asyik bergalak di facebook dan di blog orang lain memanjang. Sedih pula mengenangkan diari online saya yang hanya diupdate selang sehari. Sepatutnya masa cuti ni la pulun update sepuas hati. Hailaaaaa...


Sebenarnya banyak nak diceritakan tetapi dalam tempoh cuti ni sibuk lak mendidik anak muda bahasa Inggeris. Sesungguhnya, mengaplikasikan teori pembelajaran amat susah. Minta maaf encik pensyarah. Kurang berjaya diri ini mengaplikasikan ilmu yang diberi. Huhuu


By the way, hari ini Muja nak berkongsi satu fakta yang agak terfaktab

Liking Facebook Status Has Become Too Mainstream!

Yes. This is the truth. Tak percaya? Tengok gambar bawah ni. Lahai. Terima kasih semua yang sudi mengklik g+ button di google plus Muja. Seriously, you are sooo much appreciated. G+ ni sangat membantu mengindexkan entry. Makin ramai yang mengklik g+ makin friendly la seo blog. Gittew..

g+ post, kaki g+
tq +Hafiz Ramly . ni ex kaki like fb ek? ekekee

kaki g+, g+ post
tq +SITI NORHAZIQAH HAMSAH eykaa . ambooi. sukanya dia :D

Muja syak, dedua ni memang sesuai. Seorang laki hensem, seorang lagi perempuan comel. Hobi pun dah sama. Moga bahagia. Ekekeke. 

Satu lagi yang Muja syak, mereka ni bekas Kaki Like facebook status. Mungkin beralih suasana mungkin. Hahahahahaa

Lastly, thank you soooo much ye :D

2 comments: