Mujadafewa, Mastura Rara dan Hazanis Berdating - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 08, 2013

Mujadafewa, Mastura Rara dan Hazanis Berdating


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Bila tengok Muja dengan Nina berdating hari tu, Rara terus ajak Muja berdating juga. Amboi, jeles lettew. Muja pun cakap la ok. Tak berkira mana kalau nak date ngan gorgeous people ni. Tu dah jadi satu hobi. Harap-harap berjangkit sekali keohseman dorang kat tittew. Ekekeke

Masa Muja decided nak pergi tu, baru je siap mandi tahu. Macam tahu-tahu je nak keluar. Abah pula baru text suruh amik dia kat airport. Masa tu baru balik dari Sabah, ada sedara bertunang, tapi abah minta amik dye dalam pukul 5. Eh, mana sempat.

join Churp2 Here. events hot retis pun banyak kat sini tau :D

On the way, dok pkey manjang nak belok ke KB ke nak belok ke PC. Tup tup dapat mesej dari abah. Flight delay. Allah, you are always kind to me. So, memang belok ke KB nampaknya. Pastu text Huda yang Muja akan amik dia kat tusyen. Kemahen adik aku sorang ni. Tusyen jauh. Grrr.


Bila sampai kat KBMall tu, for the first time Muja parked terus depan KBMall tuh. Musim hujan ni, malas nak tawaf KBMall just to find a small parking lot. Padahal takut gak kena saman. Siap tanya lagi kat guard boleh ke tak park kat situ. Courtesy kena ada. Dia cakap hari Sabtu ok.

Naik je kat food court, terus nampak Rara, Hazanis and their other two friends dok chit chatting kat sana tempat duduk depan sekali. Tak sangka sangat boleh jumpa dua blogger yang cantik ni sekali gus. Ingatkan boleh jumpa Rara je. They are soo beautiful. Modellah katakan :D


Actually, first time Muja berjumpa dengan Rara masa Muja jumpa dengan Nisakay. Muja pernah curi amik gambar dorang. Kih3. Memang hari tu lagi Muja dah perasan yang Rara ni memang cantik. Pandai pakai shawl. Tak macam tittew, bertahun pakai shawl pun tak pro lagi. -.-'


Yang paling banyak cakap mestilah Muja dengan Rara. Dah selalu berkomen and berchatting ngan bakal guru ni. Walaupun tak kenal, Nis layan je Muja tanya macam-macam. Experienced clothes vendor kot. Dah la pernah masuk senarai blogger paling cantik Malaysia. Fuiyooh! Bangga kot.. :D


Dorang memang memahami. Time dok tengah-tengah berbual tu, Huda dah call suruh amik dia kat kelas tusyen. Hari hujan lebat lak tuh. Terus dorang bangun untuk amik gambar. Hahaha. See? Betapa pentingnya bergambar untuk kami. Walaupun dah nak balik, snap itu wajib!

Then, amik Huda to fetch my father at the airport. Sampai je, terus solat then makan kepci. Abah excited cerita pengalaman kat Sabah. Katanya, air sejuk macam air batu. Jenuh bawak kereta nak sampai Kundasang. Jalan raya yang lebih cantik dari kat Kelantan. Fuuuh!
Hasil abah gi Sabah. TQ ABAH!!! :D
Ok lah. Setakat ni dulu entry yang sepatutnya ditulis pada 30 November 2013 ni. Entry basi itu coolzz. Wassalaam :D

12 comments:

  1. mujaa..waaa..lama tak terjah ni..blog dah lain dear..fuh..fuh..cantiknyer mereka..termsuk muja..bila kita boleh jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu,, cantik betul la,, jelez,, huhuu,, tak tahu la nad, insya ALLAH kalau ada jodoh nanti.. amiiin

      Delete
  2. Wahaha blog lain wajah dah ek. Kekee. Sronok la dpt jumpa geng blog :D

    ReplyDelete
  3. seronoknye muja..tb pon smlm hangout ngn kekawan tb..

    ReplyDelete
  4. Bestnya jalan-jalan bersama kawan-kawan....semua anak dara sunti ni. Haheheheh

    ReplyDelete
  5. semua ni bakal guru yer...dating puas-puas yer lepas ni sibuk...

    ReplyDelete
  6. kemain lagi..hehe
    comell mek cah :)

    ReplyDelete